Beste supporters

Voor informatie over de abonnementen voor het seizoen 2015 - 2016, klik hier!

 

Informatie over de abonnementsvoordelen

Beste Supporters,

Indien je een abonnement voor het seizoen 2015-2016 hebt aangekocht geniet je ook van tal van extra-sportieve voordelen. Onderstaande geven we graag de details mee van deze voordelen.

Beobank

Uw KRC Genk abonnement terugbetaald via Beobank? Die zit!

Indien je als abonnee een Voordeel Plus zichtrekening opent, die trouwens helemaal gratis is, en je er jouw beroeps- of vervangingsinkomen op domicilieert krijg je een bonus van maar liefst 200 EUR. Het gratis aanbod van de Voordeel Plus zichtrekening omvat een bankkaart voor de rekening- en mederekeninghouder, een onbeperkt aantal verrichtingen in euro binnen Europa (SEPA), een maandelijks rekeninguitreksel, toegang tot de SelfBanking-automaten, telefonisch en internetbankieren (excl. Telefoon- en internetkosten).

Goed om te weten! Beobank zorgt voor het afsluiten en overdragen van uw huidige rekening(en) om de formaliteiten tot een minimum te beperken.

Klik hier voor de informatiebrochure.

Dribbel snel naar een Beobank agentschap want het aanbod is nog geldig tot en met 31 augustus 2015. Vergeet zeker uw KRC Genk abonnement niet mee te brengen!

UPDATE: Deze actie is verlengd en loopt nu tot en met 30 september 2015!

Kinepolis

Als abonnee kan je elke zaterdagmiddag genieten van onze partnership met Kinepolis. Tot en met 31 mei 2016 kan je elke zaterdag voor de vertoning van 14u of 17u genieten van een “1+1 Gratis” formule. Per betalend ticket kan een abonnee, op vertoon van zijn abonnement en identiteitskaart, een gratis ticket voor een 2D-film ontvangen of slechts 2 EUR betalen voor een ticket voor een 3D-film. Om van dit voordeel te genieten dien je wel tickets ter plaatse aan de ontvangst/kassa aan te kopen. Het is niet mogelijk om online tickets te bestellen en van dit voordeel te genieten.

Bij vragen over dit abo-voordeel kan je altijd KRC Genk contacteren via info@krcgenk.be of Kinepolis contacteren via het nummer 011 29 86 00.

www.kinepolis.be

Molenheide

Als abonnee kan je elke zaterdagnamiddag gratis zwemmen in Park Molenheide in Houthalen. Duik in een onderwaterwereld vol verrassingen en verken vier zwembaden - voor aarzelende dikkopjes en stoere waterratten. Liever op het droge? Daag je tegenstanders uit in een partijtje minigolf, in de "Vergeten Mijn", aan 50% korting als KRC Genk-abonnee!

www.molenheide.be

Cristal Alken/ Maes

Als je als abonnee een bak Cristal aankoopt ontvang je een éénmalige korting van 3 EUR. Je ontvangt hiervoor een digitale coupon kort na aankoop van jouw abonnement. Oorspronkelijk was deze actie van toepassing in de periode tussen 01/06/2015 en 31/07/2015 maar gezien we de gegevens van onze abonnees met vertraging hebben ontvangen omwille van de overschakeling van het ticketsysteem, wordt deze periode verlengd. De nieuwe geldigheidsdatum wordt meegegeven in de berichtgeving wanneer je jouw bon ontvangt.

www.cristal.be

Group Bruno

Als abonnee geniet je tot en met 31/08/2015 van verschillende voordelen bij Group Bruno! Een korting van 5 EUR op een pizza grande, een korting van 2,5 EUR op een pizza media, 3 gratis jetons per aankoop van 10 jetons "Self Carwash", 50% korting op je 2de broodje per bestelling en 20% korting op een artikel uit het gamma autoproducten. Je ontvangt hiervoor digitale coupons per e-mail na de aankoop van jouw abonnement. Gezien de overschakeling van ticketsysteem vertraging heeft veroorzaakt in het verkrijgen van de informatie van onze abonnees hebben een deel abonnees nog geen mail met digitale coupons ontvangen. Geen zorgen, deze komen er wel nog aan!

www.groupbruno.be