BRUNO DIZZY SHOOTOUT

Laat jij de netten trillen in de Cegeka Arena?

Heb jij altijd al eens willen scoren vanaf de penaltystip op onze heilige grasmat? Dan is het nu het moment om je in te schrijven voor de Bruno Dizzy Shootout. Tijdens de halftime van iedere thuiswedstrijd spelen twee supporters voor dolle prijzen van Group Bruno.

Spelregels

Elke deelnemer krijgt drie kansen om te scoren vanaf de penaltystip, wie de netten het vaakst laat trillen, mag zich tot winnaar van de Bruno Dizzy Shootout kronen. Er zit één venijnige adder onder het gras: vooraleer je de penalty trapt, draai je enkele rondjes rond een kegel. Hou jij het recht op weg naar doel?

De winnaar verlaat het stadion met een cheque van Group Bruno ter waarde van €150 (foodcorner, tankstation en carwash). De dizzy loser mag zijn verdriet ‘wegeten’ met twee gratis pizza margherita’s. Bij een gelijkspel spelen we kop of munt om de winnaar bekend te maken.

Deelname

Vul het formulier (slechts éénmaal) in en maak heel het seizoen kans om deel te nemen aan de Bruno Dizzy Shootout. De twee gelukkige supporters worden drie dagen voor de wedstrijd opgebeld om zich klaar te maken voor de shootout. Wij selecteren twee reservespelers die stand-by zullen staan. Zij worden automatisch doorgeschoven naar de speeldag erop als deelnemers.

Lees hier het volledige wedstrijdreglement.


SCHRIJF JE NU IN

Wil je meer weten hoe KRC Genk met jouw persoonsgegevens omgaat, raadpleeg dan onze privacyverklaring.