Bestaande seathouders

Bestel nu uw Europees abonnement door onderstaand formulier in te vullen. Neemt u een abonnement inclusief diner (79 euro excl. btw per persoon per wedstrijd)? Dan krijgt u voorrang in de centrale ruimtes (Club by Dôme Deco en Mercedes-Benz Groep Jam Lounge). Neemt u een abonnement zonder diner? Dan bieden we u een zo goed mogelijke plaats aan, rekening houdend met uw huidige plaats voor wedstrijden in de Jupiler Pro League. De voorrangsperiode voor bestaande seathouders loopt tot en met 7 september.  

Belangrijke informatie voor Business Partners uit de Club

Wij zijn als club verplicht deze plaatsen af te staan aan de UEFA voor de drie wedstrijden. Na uw inschrijving zal u van ons een voorstel ontvangen als alternatief. Onze excuses voor dit ongemak.

Nog geen seathouder?

De vrij verkoop start vanaf woensdag 8 september 2021. Vul onderstaand formulier in om seats aan te vragen. In functie van de beschikbare capaciteit doen wij u een voorstel. 

Heerlijk dineren

Onze huiscateraar Vandersmissen biedt u elke Europese wedstrijd een driegangendiner aan, inclusief wijnen en water. Kostprijs van het diner bedraagt 79 euro excl. btw per persoon per wedstrijd.

Reserveer uw seats