Reserveer snel uw business seats voor KRC Genk – KV Oostende

De start van het seizoen staat voor de deur. Op 23 juli starten we met de topper in Standard. Een week later, op vrijdag 30 juli om 20.45 uur, spelen we onze eerste thuismatch tegen KV Oostende. Voor deze wedstrijd in juli zijn we nog altijd gebonden aan de heersende corona-maatregelen. Dat betekent dat we een derde van ons stadion mogen vullen. We mogen eindelijk dus weer seathouders ontvangen, zij het voorlopig met beperkte aantallen.

Koop nu business seats aan een uitzonderlijk tarief

We starten voor de wedstrijd KRC Genk – KV Oostende een aparte verkoop op. Deze wedstrijd met beperkt publiek werd al gecompenseerd in uw eerste facturatieschijf. Als u er dus voor kiest om deze wedstrijd bij te wonen, is er een aparte facturatie van toepassing. Enkel vaste seathouders krijgen de mogelijkheid om, na inschrijving, business seats aan te kopen voor deze wedstrijd met beperkt publiek. Wees snel, want de plaatsen zijn beperkt. U heeft zelf de keuze of u uw seats combineert met een diner. Het tarief:

  • Business seat per persoon: 75 euro, excl. BTW
  • Diner per persoon: 79 euro, excl. BTW

Schrijf u in

Seathouders worden in functie van de maximalisatie van de capaciteit én in functie van beschikbaarheid een plaats toegewezen. We kunnen u in deze omstandigheden dus niet uw eigen plaatsen garanderen, maar zullen maximaal proberen u te laten plaatsnemen op uw vertrouwde plaatsen. Inschrijven gebeurt per bubbel, met een minimum van 2 personen en een maximum van 8 personen.

In functie van de beschikbaarheid bevestigen we uw inschrijving en leveren we u de tickets per mail aan. Enkel hiermee kan u het stadion betreden. Indien er geen plaatsen meer beschikbaar zijn, plaatsen we u op een wachtlijst.

Opgelet
  • Als club dienen we tal van protocollen en maatregelen te respecteren. Dat gaan we, ten voordele van iedereen, uiterst goed doen terwijl we zoveel mogelijk mensen op een veilige manier in het stadion laten plaatsnemen. We hopen dan ook op uw begrip voor deze uitzonderlijke omstandigheden én op uw medewerking om de maatregelen te respecteren.
  • Deze regeling geldt volgens de huidige richtlijnen van de overheid en het protocol van de Pro League. De coronacrisis is onvoorspelbaar. Moesten de richtlijnen wijzigen, zijn ook wij genoodzaakt aanpassingen te doen. Natuurlijk kan je rekenen op een terugbetaling moesten de wedstrijden niet of zonder publiek plaatsvinden.
  • Het horecaprotocol is van toepassing. U dient voor de wedstrijd, tijdens de rust en na de wedstrijd plaats te nemen aan uw tafel. Bediening zal aan tafel gebeuren. De cateringformule van het Cristal Bizz Café mag in dit gegeven niet georganiseerd worden. Eens u aan uw tafel of uw seat heeft plaatsgenomen, mag u uw mondmasker verwijderen. Bij elke verplaatsing die u doet, dient u het mondmasker opnieuw op te zetten.
  • Vanaf dit seizoen is de Luminus Arena een cashless stadion. Het is dus niet meer mogelijk om uw Club Card met cash op te laden. Natuurlijk voorzien we voldoende alternatieven zoals bankkaart, kredietkaart en via onze applicatie. U kan ook altijd bij een infopunt terecht voor bijkomende informatie en hulp.

Heeft u nog vragen? Neem contact op met salesmanager Tom Lauwens.