Betalen in ons stadion is vanaf dit seizoen makkelijk, snel én hygiënisch: overal met je Club Card, of andere contactloze mogelijkheden. Je hebt in KRC Genk dus geen cash geld meer nodig.

Je Club Card opladen

Om je Club Card op te laden, heb je véél opties: Bancontact, Maestro, Visa, Mastercard, of digitaal via de KRC Genk app of ticketportaal. Opladen met cash geld is vanaf dit seizoen niet meer mogelijk.

In het stadion en de Fan Zone

Zoals al enkele jaren, betaal je voor consumpties in het stadion, in de galerijen, aan de togen en in de Fanzone met je Club Card. Je kan deze opladen met Bancontact, Maestro, Visa of Mastercard aan de infopunten of de automaten.

Tip: laad je Club Card op voorhand – bij je thuis – al op. Dat kan via de KRC Genk app of via het online ticketportaal.

In de ticketverkoop

Zowel in de ticketshop als aan de loketten kan je niet meer met cash geld betalen. Je betaalt hier met je Club Card, Bancontact, Maestro, Visa of Mastercard voor je tickets en abonnementen. Zowel op wedstrijddagen als niet-wedstrijddagen.

In de fanshop

De fanshop is tijdelijk een uitzondering. Hier kan je voorlopig nog met cash geld betalen. Op termijn schakelen we ook hier over naar 100% cashless. Daarnaast kan je hier betalen met je Club Card, Bancontact, Maestro, Visa of Mastercard.

In het Themacafé

Je kan nog met cash betalen op niet-wedstrijddagen in het Themacafé. Op wedstrijddagen hanteren we hetzelfde principe als de afgelopen jaren: je kan enkel betalen met de Club Card.

In de business area

Je Club Card laad je in de business area op met Bancontact, Maestro, Visa en Mastercard aan de infopunten, via de automaten of op voorhand via uw contactpersoon bij KRC Genk. Wens je een factuur? Dat kan aan de infopunten met vermelding van het bedrijf.

Handige links