Abonnementen 2020-2021

Hoe zit het met mijn parkingkaart?

We bekijken momenteel hoe we de parkings volgend seizoen zullen organiseren. Meer nieuws over je huidige parkeerkaart of over nieuwe plaatsen mag je binnenkort verwachten.

Wordt mijn gratis kinderabonnementen ook verlengd?
  1. Worden de gratis kinderabonnementen ook verlengd?
   Ja, alle kinderabonnementen worden verlengd.

  2. Afgelopen seizoen had mijn kind nog een gratis kinderabonnement. Ondertussen heeft zij/hij de leeftijd van een betalend kinderabonnement. Wat nu?
   Ook deze abonnementen zullen we verlengen. Vanaf de tweede seizoenshelft zal je kind moeten overschakelen op een betalend abonnement.

  3. Mijn zoon/dochter heeft een gratis kinderabonnement, maar is vorig seizoen niet naar voldoende wedstrijden geweest volgens het reglement. Worden deze ook gratis verlengd?
   Ja, we verlengen ook deze abonnementen. We vragen wel met aandrang om 60% van de wedstrijden aanwezig te zijn. Anders zullen we de plaats na de winterstop vrijgegeven.
Geldt de regeling ook voor mijn kerstabonnement?

Ja, ook kerstabonnementen hebben recht op de gratis verlenging tot aan de winterstop.

Ik wil veranderen van plaats. Kan dat?

Momenteel is het nog niet mogelijk om van plaats te veranderen. Binnenkort bekijken we de mogelijkheden en behandelen we deze vragen individueel. Je mag hiervoor al een mailtje sturen naar tickets@krcgenk.be. De medewerkers van de ticketshop nemen ten gepaste tijden contact met je op. 

Ik had geen abonnement in het seizoen 2019-2020, kan ik een nieuw abonnement kopen?

We zorgen in eerste instantie voor de verlenging van onze huidige abonnementen. Binnenkort communiceren we over de verkoop van nieuwe abonnementen. Hou dus zeker onze website in de gaten. 

Wat bij wedstrijden met een beperkt publiek?

Voor wedstrijden met een beperkt publiek zijn we genoodzaakt een alternatieve regeling uit te werken volgens de richtlijnen van de overheid. We doen dit in samenwerking met het OSV. Als er meer duidelijkheid is over hoe we matchen met een beperkt publiek mogen en kunnen organiseren, brengen we onze abonnees op de hoogte.

Deze wedstrijden zullen met andere woorden geen deel uitmaken van je verlengde abonnement. Je geactiveerde abonnement is geldig vanaf het moment dat we weer met z'n allen naar het stadion mogen komen.

Bij je gratis verlengde abonnement zijn zes thuiswedstrijden inbegrepen, enkel bij volledige bezetting van het stadion. Als er tegen de winterstop, januari 2021, geen zes thuiswedstrijden voor voltallig publiek hebben plaatsgevonden, zal de periode verlengd worden. Zo krijgt elke abonnee waar hij recht op heeft: een gelijk aantal wedstrijden in een optimale sfeer.