BBQ-box

Heb je je box nog niet ontvangen?

Het kan goed zijn dat je nog geen box hebt ontvangen. Maandag 19 april 2021 is je doos verzonden via bpost en dit kan tot drie dagen duren vooraleer je box thuis zal arriveren. Je kan je box online volgen door de app van bpost te downloaden of via de link in de mail die je vorige week werd toegestuurd. Check ook zeker je spam als je de mail niet vindt.

Heb je op donderdag 22 april om 16.00 uur nog niets ontvangen? Dan kan je contact opnemen met info@krcgenk.be voor een tracking of controle van je gegevens. Dan kan je je box nog altijd afhalen tijdens de normale openingsuren in de fanshop van KRC Genk (click & collect) op vrijdag 23 april of zaterdag 24 april (op zaterdag gesloten van 11.45 tot 15.15 uur) maar enkel na ontvangst van een bevestigingsmail van KRC Genk. Je hebt ook de mogelijkheid via de mail die je ontvangen hebt om het pakket in een postpunt te laten leveren zodat je het daar kan afhalen. Geniet van de bekerfinale!

Wie krijgt er allemaal een box?

Elk uniek thuisadres in onze databank van betalende abonnees ontvangt één doos. Met andere woorden: elke KRC Genk-bubbel mag één box verwachten. De attributen in de box dienen om je huis volledig in de sfeer van de bekerfinale te brengen. De acties in de box (Colruyt, Bruno’s, McDonalds en Budgetslager) zijn hoofdzakelijk procentuele kortingen, en kunnen dus ingezet worden voor alle personen binnen je bubbel. 

Hoe komt het dat ik nog geen box ontvangen heb?

Omwille van de grote omvang kan het zijn dat supporters hun box op verschillende momenten in de week zullen ontvangen. Dit ligt aan de snelheid van het postkantoor in je buurt. Je kan jouw doos online volgen door de app van bpost te downloaden of via de link in de mail die je vorige week kreeg toegestuurd. Check ook zeker je spam als je de mail niet terug vindt. Je hebt ook de mogelijkheid via de mail die je ontvangen hebt om het pakket in een postpunt te laten leveren zodat je het daar kan afhalen.

Heb je op donderdag 22 april om 16.00 uur nog niets ontvangen? Dan kan je contact opnemen met info@krcgenk.be voor een tracking. Dan kan je box nog altijd thuis bezorgd worden of afgehaald worden tijdens de normale openingsuren in de fanshop op vrijdag 23 april of zaterdag 24 april (op zaterdag gesloten van 11.45 uur tot 15.15 uur) maar enkel na ontvangst van een bevestigingsmail van KRC Genk.

Heb je nog geen mail ontvangen?

Heb je geen mail ontvangen, kijk dan zeker eerst jouw spambox na. Het kan heel goed zijn dat de mail van bpost in dit postvak is beland of dat jouw e-mailadres bij ons niet bekend of foutief is. Zijn er meerdere personen op jouw thuisadres abonnee van KRC Genk, zal slechts één persoon de mail ontvangen hebben.

De attributen in de box dienen om je huis volledig in de sfeer van de bekerfinale te brengen. De acties van Colruyt, Bruno’s, McDonalds en Budgetslager zijn hoofdzakelijk procentuele kortingen, en kunnen dus ingezet worden voor alle personen binnen je bubbel. 

Wat als je twee boxen hebt ontvangen?

Elk uniek thuisadres in onze databank ontvangt één doos. Heb je toch twee boxen ontvangen, dan zal er een foutje in ons systeem geslopen zijn. Terugsturen is niet nodig, je mag de box houden en dubbel zo hard supporteren voor onze ploeg!

Stuur wel even een mailtje naar info@krcgenk.be om dit te melden. Dan kunnen wij je gegevens updaten.

Waarom ontvang ik maar één doos terwijl andere er twee hebben ontvangen?

Elk uniek thuisadres in onze databank van betalende abonnees ontvangt één doos. Heeft er iemand toch twee boxen ontvangen, dan zal er helaas een foutje in ons systeem geslopen zijn. De attributen in de box dienen om je huis volledig in de sfeer van de bekerfinale te brengen. De acties van Colruyt, Bruno’s, McDonalds en Budgetslager zijn hoofdzakelijk procentuele kortingen, en kunnen dus ingezet worden voor alle personen binnen je bubbel.

Wat als je box naar een verkeerd adres is gestuurd?

Dan moet je je gegevens updaten ;-) Ben je verhuisd of is je adres niet meer van toepassing? Gelieve ons dan je nieuwe postadres te bezorgen zodat we dit kunnen aanpassen in onze databank.

Helaas is er geen tijd meer om de box naar je nieuwe adres te sturen. Wil je je doos toch hebben voor de bekerfinale? Dan kan je je box vrijdag 23 april of zaterdag 24 april komen ophalen in de fanshop tijdens de normale openingsuren (zaterdag gesloten van 11.45 uur tot 15.15 uur. Let wel, dit kan enkel na ontvangst van een bevestigingsmail van KRC Genk. Een afspraak maken is NIET nodig (click & collect). Stuur een mail naar info@krcgenk.be.

Wat als je box beschadigd is?

Als er attributen in je box beschadigd zijn, kan je je box inruilen voor een nieuwe. Hiervoor dien je een afspraak te maken via info@krcgenk.be. Je dient de beschadigde items mee te nemen tijdens je afspraak zodat deze omgeruild kunnen worden. Indien enkel de doos beschadigd is, moet je geen afspraak maken. Dit valt helaas soms voor tijdens het verzenden van pakjes. De doos zelf heeft geen extra meerwaarde voor je beleving. Wat binnenin zit, is belangrijker :-) 

Krijgen niet-abonnees ook een box?

Helaas niet. Deze actie geldt enkel voor onze betalende abonnees. Deze box is een exclusief item en zal ook niet verkocht worden in onze fanshop. Wil je in het vervolg ook genieten van toffe acties van KRC Genk? Altijd welkom om abonnee te worden!

Wat als het slecht weer is?

Geen zorgen, want zitten er voldoende alternatieven in de box om er ook binnen een bekerfeest van te maken.