Het is weer zover. Open stadiontour!

Bij een Open Stadiontour neem je een kijkje achter de schermen van KRC Genk, zaterdag 7 maart onder begeleiding van gids Jos, één van onze eigen gidsen. We bezoeken het volgende: de lounges, de loges, de persruimte, het bezoekersvak, we ruiken het gras vlak naast het veld, we bekijken een film in de perszaal van de private ruimtes, de galerijen, de overdekte hal, we komen langs de fanshop…

Een rondleiding in de Luminus Arena (met je persoonlijke gids) is normaal gezien altijd op afspraak en enkel voor groepen vanaf 15 personen (met minder kan ook maar dan altijd aan een minimumprijs). Maar KRC Genk organiseert elke eerste zaterdag van de maand een “Open Stadiontour”, waar je zonder reservatie en met zoveel personen als je wil aan kan deelnemen. 

We starten de tour met een bezoek aan "Goalmine", onze interactieve voetbalbeleving waar je ook met de kampioenenbeker op de foto kan. 

Programma zaterdag 7/3:
13u30 - 14u30: bezoek Goalmine
14u30 - 16u30: rondleiding Luminus Arena met gids Jos

Prijzen voor abonnees van KRC Genk:
EUR 9,5 per persoon
EUR 7,5 voor volwassenen +55 jaar en kinderen tot 6 jaar

Prijzen voor niet-abonnees:
EUR 11,- per persoon
EUR 9,5 voor volwassenen +55 jaar en kinderen tot 6 jaar

Interesse om zelf met een groep een stadiontour te boeken? Neem voor meer informatie contact op via een mail naar info@goalmine.be.

Ouder Recenter