15/01/19

Koop vanaf nu je tickets voor KRC Genk - Slavia Praag!

Koop vanaf nu je tickets voor KRC Genk - Slavia Praag!

In 2019 gaan we opnieuw de strijd aan in Europa. We nemen voor de vierde keer deel aan de Europa League en overwinteren ook meteen voor de vierde keer! Tegenstander in de zestiende finale is het Tsjechische Slavia Praag.

Op donderdag 14 februari spelen we eerst uit, aftrap 18u55. We kregen hiervoor 950 tickets die zoals gebruikelijk verdeeld werden via onze officiële supportersverenigingen en met de hulp van het OSV. Al deze tickets zijn verdeeld.

Donderdag 21 februari spelen we de beslissende wedstrijd in de Luminus Arena, aftrap 21u00. De ticketverkoop voor deze wedstrijd voor abonnees start op dinsdag 15 januari. De voorrangsperiode voor abonnees loopt tot en met vrijdag 8 februari. De vrije verkoop start op woensdag 13 februari. De ticketprijzen zijn als volgt:

Abonnees
Vakken Q, R, S, T, U: volwassenen €10, -18 jaar: €7,5
Achter doel: volwassenen €15, -18 jaar: €10
Lange zijde: volwassenen €20, -18 jaar, €15

Niet-abonnees
Vakken Q, R, S, T, U: volwassenen €15, -18 jaar: €12,5
Achter doel: volwassenen €20, -18 jaar: €15
Lange zijde: volwassenen €25, -18 jaar, €20

UEFA zal zoals gebruikelijk een aantal plaatsen in het stadion opeisen voor gebruik door officials en partners. De abonnees die hierom eenmalig van plaats dienen te veranderen (naar een gelijkwaardige of betere plek) krijgen hiervoor een persoonlijk mailtje. Zij krijgen op zaterdag 9 en dinsdag 12 februari bovendien ook voorrang om even langs te komen in de ticketshop om hun favoriete plaats persoonlijk te kiezen. Een overzicht van de geblokkeerde plaatsen vind je hier.

Sta jij weer achter de ploeg voor een historische Europese thuiswedstrijd? Koop snel je tickets online of in de ticketshop!

Hoe werkt online tickets kopen? Dat ontdek je hier!

Ouder Recenter