Geruststellende berichten over de toestand van Mehdi Carcela.

Tijdens de eerste helft werd de onfortuinlijke Standard-speler met een zware blessure afgevoerd naar het Genkse ZOL

In de loop van de tweede speelhelft sijpelden de eerste berichten uit het ziekenhuis van Genk binnen. Deze waren gezien de omstandigheden geruststellend en een operatieve ingreep bleek eerst niet noodzakelijk.

Algemeen directeur Dirk Degraen begaf zich vanmorgen reeds naar het ZOL om zich persoonlijk te vergewissen van Carcela’s toestand maar de speler was vannacht reeds per ambulance naar het Luikse Universitair Ziekenhuis Sart Tilman overgebracht.
Mehdi Carcela zal er nog enkele dagen moeten verblijven maar zijn entourage reageerde zeer opgelucht. « Alles is in orde », meldde een van zijn neven vanuit het ziekenhuis. « Mehdi kon al gewoon praten met ons. De schade valt gelukkig best mee. »

De laatste berichten luiden echter dat Mehdi Carcela toch een operatieve ingreep aan de kaak en neus moet ondergaan.

KRC Genk wenst Mehdi Carcela een spoedig herstel toe en is de club Standard zeer erkentelijk voor de zeer faire manier van communicatie die het naar aanleiding van dit spijtige incident heeft getoond. KRC-speler Chrys Mavinga en Algemeen Directeur Dirk Degraen zullen eerstdaags persoonlijk contact nemen met Mehdi Carcela.

Ouder Recenter