Het is eindelijk (bijna) zover: KRC Genk Winterbreak 2022 op 29 december, het winterevenement ten voordele van het Limburgs jeugdvoetbal.

Een tocht van 5 kilometer wordt aan de hand van licht, vuur, muziek en animatie sfeervol aangekleed. De laatste honderden meters gaan recht door ons stadion om vervolgens te finishen in een sfeervol winterdorp. Het is met andere woorden dé ideale winterstopactiviteit voor spelers, trainers, ouders, broers, zussen, sympathisanten en bestuur.

Meer dan 60 jeugdclubs schreven zich vorig jaar in, zijn jullie er dit jaar ook bij?

Schrijf jouw club in of neem deel aan de wandeling via één van de reeds inschreven clubs (lijstje binnenkort beschikbaar).

Meer info over Winterbreak, vind je hier:

Winterbreak 2022

Jouw club registreren?

Vraag achter de verantwoordelijke van jouw club. Het inschrijven van een club kan via winterbreak@krcgenk.be. Leden kunnen hun ploeg of club niet zelf inschrijven, dit loopt enkel en alleen via de clubs zelf. Inschrijven om deel te nemen aan de wandeling, kan bij alle clubs die zich ingeschreven hebben voor 30 november. 

Ben je zelf geen lid van een deelnemende club? Kies een club uit de buurt, van een vriendje of familie en wandel mee ter voordele van hen.