Na de zinderende apotheose in de sauna van Adana, plaatsten onze jongens zich na bloed, veel zweet en tranen voor de groepsfase van de UEFA Conference League. Op 21 september ontvangen we om 18.45 de verliezende finalist van afgelopen seizoen, Fiorentina in eigen huis. Na twee uitwedstrijden vindt op 26 oktober de tweede uitwedstrijd plaats op onze grond, we ontvangen dan Ferencváros uit Hongarije. De laatste wedstrijd van de groepsfase - op 14 december - vindt terug op eigen bodem plaats. In onze arena ontvangen we dan de Serviërs uit Čukarički.

De doelstelling is duidelijk: overwinteren. Om die opdracht tot een goed einde te brengen, rekenen onze jongens op jullie onvoorwaardelijke steun, Genkies! Samen maken we van dit nieuw Europees avontuur een succes!

Losse ticketverkoop Fiorentina

Heb je geen abonnement maar wil je onze ploeg naar de overwinning schreeuwen tegen Fiorentina? Dat kan! De losse ticketverkoop is sinds maandagochtend 18 september gestart.

Koop hier je ticket(s)

Abonnementen

KOOP HIER JE ABONNEMENT

Koop hier je abonnement voor de groepsfase van de UEFA Conference League. De vrije verkoop van Conference League abonnementen is sinds 14 september gestart. Tijdens deze vrije verkoop kunnen ook abonnees nog een abonnement kopen aan het voordeeltarief, maar hun zitje is niet langer voor hen gereserveerd. De verkoop van losse tickets start op 18 september online en vanaf 19 september in onze Ticketshop.


KOOP HIER JE ABONNEMENT


Belangrijke info over jouw abonnement

Abonnementen en tickets voor onze Genkids kunnen enkel fysiek worden gekocht in de fanshop.

Wanneer kan je gebruik maken van je Clubcard (abonnement) & wanneer van een E-ticket?

Wanneer kan een supporter gebruik maken van zijn abonnement als toegangsticket?

Indien hij/zij voldoet aan alle 4 van onderstaande criteria;

  • Je hebt een abonnement voor het seizoen 23/24
  • Je abonnement geldt voor de zittribune
  • Je kocht een abonnement in de voorrangsperiode
  • Je kocht een abonnement op dezelfde zitplaats als je abonnement

Indien aan alle 4 voldaan, dan wordt jouw toegang voor 3 wedstrijden opgeladen op je clubcard. Je hebt in dit geval geen E-ticket nodig. Indien je niet voldoet aan deze voorwaarden, geraak je het stadion binnen met je E-ticket.

In alle andere gevallen dien je een E-ticket af te printen of te downloaden 

  • Zorg ervoor dat je je ticket op voorhand afdrukt, aangezien er in of rond het stadion geen mogelijkheid is om tickets te printen.
  • Als je een E-ticket hebt via je GSM, zorg er dan voor dat de schermhelderheid op maximum staat én je deze voor aankomst aan het stadion hebt gedownload.
  • Dit geldt ook voor alle abonnees (!) van het sfeervak; zij moeten gebruikmaken van E-tickets.

Verplaatsing naar Servië

Belangrijk: de uitwedstrijd tegen Čukarički spelen we niet in Belgrado, hun thuishaven de afgelopen seizoenen, maar in Leskovac. De dichtstbijzijnde luchthaven bij het stadion ligt in Nis. De club bekijkt op dit moment met onze reispartner, ASL, of het mogelijk is busdiensten in te leggen vanuit het centrum van Belgrado naar Leskovac. Communicatie daarover volgt zodra er meer duidelijkheid is.