KRC Genk heeft er zijn eerste training van het nieuwe seizoen opzitten. Bekijk hier een sfeerreportage en enkele interviews.

Wie gehoopt had op een aangenaam lentezonnetje kwam aardig bedrogen uit. Nog maar net hadden spelers en trainers een voet op het oefenveld gezet of de hemelsluizen gingen open. De hele training werd dan ook afgewerkt in de druilerige regen.

Het werd een gezapige oefengalop die, na de gebruikelijke opwarming, bestond uit enkele partijtjes waarin vooral de nadruk gelegd werd op ééntijdsvoetbal. 

De technische staf kon beschikken over een vijftiental spelers waaronder (nog) geen nieuwelingen. De internationals waaronder Vossen, Ogunjimi, De Bruyne en Anele kregen nog één week respijt en komen pas aanstaande maandag terug.
Uit de beloftenkern sloten Jordy Briels en Ayub aan bij de grote jongens. Bij de trainers merkten wij wel een (niet meer zo) nieuw gezicht op. Domenico Olivieri, coach van de beloften, maakt de overstap naar de technische staff van de A-ploeg. In het kader van de vernieuwde werking met de meest beloftevolle jongeren zal hij op regelmatige tijdstippen de trainingen van de A-kern meemaken.

Click Racing sprak ondermeer met AD Dirk Degraen en met enkele aanwezige supporters. 

Klik hier

Ouder Recenter