KRC Genk verblijft momenteel in Tallinn (Estland) voor een tornooi. Dinsdagavond werd een eerste keer stevig getraind.

 

Ondanks de stevige heenreis werd dinsdag in de vooravond stevig getraind. De 23-aanwezige spelers kregen een afwisselende training voorgeschoteld waarbij heel wat fysieke arbeid werd verricht. De training in de achtergrond van de "A Le Coq" arena, waar het tornooi doorgaat, duurde 1u45.

Woensdag staan er 2 trainingen en één wedstrijd (tegen thuisploeg FC Tallinn) op het programma. Omdat het een door de UEFA georganiseerd tornooi is, kan coach Vercauteren tijdens de wedstrijden niet ongehinderd wisselen, waar hij vooraf op gehoopt had. In dit tornooi mogen maar zes wissels doorgevoerd worden, zodat een aantal spelers de 90" zal moeten volmaken.

De groep die woensdagavond niet speelt, traint woensdag om 11u en ook in de vooravond. De spelers die woensdag tegen FC Tallinn aantreden, trainen enkel in de voormiddag mee.

U kan de wedstrijdhoogtepunten woensdagavond vanaf 20u15 Belgische tijd volgen. De wedstrijd wordt om 20.30u afgetrapt en wordt door de TV hier in Estland uitgezonden.

Fotospecial eerste training (een overzicht van de 23 aanwezige spelers), waaronder de jongeren Dennis De Kegel en Sandy Walsh die Genk in het tussenseizoen bij Anderlecht haalde. Klik hier voor de fotospecial.

Wedstrijduur KRC Genk - Rapid Boekarest vervroegd 

De wedstrijd van vrijdag tegen Rapid Boekarest wordt vrijdag niet om 20.30u (Belgische tijd) maar om 16u gespeeld. 

Ouder Recenter