'Het is en blijft een verraderlijke wedstrijd.'
19/04/17

'Het is en blijft een verraderlijke wedstrijd.'

'Het is en blijft een verraderlijke wedstrijd.'

Albert Stuivenberg en Mathew Ryan keken vanmiddag op de gebruikelijke persconferentie de dag voor de wedstrijd vooruit op de historische confrontatie met Celta de Vigo van donderdagavond. Stuivenberg besefte voor welke opdracht zijn team stond. "Wij moeten nu spelen om te winnen. Dat doen we natuurlijk altijd. Maar je kan in een wedstrijd op een punt komen waar je op twee gedachten kunt hinken. Daar moeten we voor uitkijken. Net daarom hebben we een duidelijk plan nodig."

"Ik heb niet de indruk dat er veel nervositeit in de groep zit. Iedereen leeft intens naar de wedstrijd toe. Er staat veel op het spel maar onze voorbereiding is niet anders dan anders. Het is mooi dat we voor een vol huis kunnen spelen. Ik denk dat de ploeg dat ook verdient. Onze supporters weten ook dat ze een team te zien krijgen dat altijd strijdbaar is, dat altijd goed voetbal wil spelen en dat ook risico's durft nemen. We hopen dat we met hun steun extra krachten kunnen vrijmaken om een goed resultaat neer te zetten," besloot de coach.

Voor doelman Mathew Ryan wordt deze wedstrijd speciaal. "Het is zeker een van de belangrijkste uit mijn carrière," aldus de Australiër. "Als voetballer droom je ervan om dit soort wedstrijden te spelen. Een historische kwartfinale van de Europa League kunnen spelen geeft een goed gevoel. Maar we hopen ook nog een ronde verder te gaan."

Onze Club TV keek vooruit op de terugwedstrijd met Albert Stuivenberg.

Ouder Recenter

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Schrijf me nu in!