Ticketinfo finale Croky Cup
13/02/18

Ticketinfo finale Croky Cup

Ticketinfo finale Croky Cup

Op zaterdag 17 maart is het zover...

In het Koning Boudewijnstadion wordt om 20u45 de aftrap gegeven van de wedstrijd KRC Genk – Standard Luik, de vijfde bekerfinale in de geschiedenis van onze club.

Abonnee's

Als abonnee kon je een ticket bekomen en een plaatsje op een bus reserveren via een supportersvereniging. Bedankt OSV om dit mee te organiseren. Abonnees kunnen hun tickets ook kopen in de ticketshop en dit van zondag 25 februari tot en met zondag 4 maart. De ticketshop zal dagelijks open zijn van 10u tem 20u. Op vertoon van een actief abonnement kan je 1 ticket kopen. Je kan meerdere tickets kopen (op vertoon van meerdere abonnementen).

Niet-abonnee?

Ben je geen abonnee, dan kan je registreren op onze wachtlijst. Indien er kaarten over zijn krijgen de mensen op de wachtlijst de kans om deze kaarten te kopen. Opgelet, deze wachtlijst geldt enkel voor niet-abonnees. De wachtlijst zal verwerkt worden in volgorde van registratie.

Supportersbussen 

Elke supportersbus dient zich te registreren voor het verkrijgen van een parkeerkaart. Organiseer je busvervoer en ben je niet aangesloten bij het OSV? Registreer je dan in de ticketshop door dit formulier volledig ingevuld binnen te brengen.

Op zoek naar méér informatie?

Lees of download onze supportersgids. In deze gids bundelen we alle informatie voor supporters die mee naar Brussel trekken. De komende dagen en weken ontvangen we méér informatie van de KBVB en veiligheidsdiensten, ook het programma van het supportersdorp zal verder uitgewerkt worden. Al het nieuws wordt gebundeld in onze supportersgids. De gids krijgt regelmatig een update, houd hem dus goed in de gaten.

Ouder Recenter

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Schrijf me nu in!