Scout jij mee talent voor H.Essers?

Een neef, beste vriend(in), je vader, zus, nonkel, collega … Ken jij iemand die even inspirerend is als Mark McKenzie? Die even behendig is als Mike Trésor? Of die even betrouwbaar is als Maarten Vandevoordt? Vul het scoutingsverslag in en tip zo jouw talent aan H.Essers.

Want H.Essers is op zoek naar talent. Naar veel talent voor jobs in warehousing, transport, IT & Engineering en vele andere stafdiensten. In Limburg alleen al zijn er meer dan 500 vacatures om in te vullen. Ken jij een straffe kandidaat die zal excelleren bij H.Essers?

Met jouw tip bezorg je jouw kandidaat een straffe job!
Maar er is nog meer.
Zowel jij als de kandidaat die je aanreikt kunnen een Jupiler Pro League-wedstrijd in een exclusief kader winnen: vanop de business seats en met een luxe-diner!

Hoe kan jij scouten? Heel eenvoudig.
Vul het scoutingverslag in en selecteer de job die jij geknipt vindt voor jouw kandidaat. Twijfel je nog of vind je de juiste functie niet terug in de lijst, kies dan voor alle jobs. Bij H.Essers vindt elk talent zijn plek. Verstuur het scoutverslag en vervolgens krijgt jouw kandidaat automatisch een mail met je aanbeveling. Mag hij of zij na het solliciteren aan de slag bij H.Essers, dan maken jullie beiden kans op de exclusieve wedstrijdbeleving.

Scoutverslag

Scout

Vul je eigen gegevens in.

Talent

Vul de gegevens van je gescout talent in.

75%

Deze wedstrijd staat onder toeziend oog van gerechtsdeurwaarder Marnic Reynders. De winnaars worden maandelijks geloot.

Wil je meer weten hoe KRC Genk met jouw persoonsgegevens omgaat, raadpleeg dan onze privacyverklaring.

Rechtstreeks solliciteren?

jobs.essers.com