Abonnee bij KRC Genk, da's echt iets voor jou

Ons seizoen ’20-’21 was géweldig: beste grasmat, meest scorende ploeg, 16/18 in de Champions’ play offs, Profvoetballer van het Jaar en natuurlijk bekerwinnnaar. In de prijzenkast van KRC Genk prijken nu vier titels én vijf bekers. Negen prijzen – onze twee Supercups niet meegerekend – op 33 jaar KRC Genk. Daarmee behoren we tot de beste drie clubs van België van de afgelopen decennia.

Kortom, KRC Genk is een topplaats voor topvoetbal. En daar kan jij mee van genieten:

Word abonnee van KRC Genk

* Basistarieven zijn de prijzen van abonnementen voor het seizoen 2019-2020.

Nog geen abonnement?

Dat wordt dan hoog tijd! Want het nieuwe seizoen staat voor de deur. Mét supporters. En met opnieuw topvoetbal in België als Europa. Wil jij dat meemaken? Er zijn nog topplaatsen in ons stadion beschikbaar.

Word abonnee van KRC Genk

Corona en wedstrijden met beperkt publiek?

De vaccinatiecampagne loopt momenteel vlotter en vlotter. We gaan er dan ook van uit dat we volgend seizoen mét publiek spelen. Mogelijks vinden er wel nog enkele wedstrijden met beperkte capaciteit plaats. Per wedstrijd met beperkt publiek wordt er 5%, oftewel de waarde van 1 van de 20 wedstrijden, teruggestort op je Club Card. Je kan vervolgens zelf kiezen of je de wedstrijd wenst bij te wonen. We voorzien hiervoor een aparte ticketverkoop voor deze specifieke wedstrijd en vullen de capaciteit volgens het principe first come, first served met voorrang voor onze abonnees.

Nieuwe formule abonnementen -12 jaar

De formule van gratis abonnementen voor -12 jarigen komt te vervallen door het veelvuldig misbruik ervan. We ontvangen onze jonge abonnees natuurlijk wel nog altijd met open armen. Daarom wijzigen we de formule als volgt: je betaalt € 80 voor een kinderabonnement, maar krijgt per wedstrijd die je bijwoont 5% van de waarde (ofwel € 4) teruggestort op je Club Card. Zo blijft je abonnement geweldig voordelig. Bovendien word je automatisch lid van onze vernieuwde kidsclub en profiteer je ook daar van vele voordelen.

Fysieke verkoop?

Door de huidige COVID-maatregelen beperken we de fysieke verkoop. Daarom stimuleren we je om je abonnement online te verlengen. Da’s snel en eenvoudig. Vanaf woensdag 9 juni kan je ook terecht in onze ticketshop om je abonnement fysiek te verlengen, volgens een strikt COVID-protocol. Opgelet: vanaf heden kan je niet meer met cash betalen in de ticketshop. Zo snel mogelijk je abonnement bemachtigen? Bekijk de openingsuren. Wachtrijen vermijden? Maak een afspraak.

Nog vragen?

Wil je van plaats veranderen? Wens je meer info over de kinderabonnementen en parkingkaarten? Of weten waar Bryan Heynen op vakantie was? Het antwoord op bijna al je vragen, vind je op onze FAQ-pagina.