Hoog tijd om je plaats weer in te nemen

Hier, in Genk, waar je thuishoort. Met z’n allen terug in onze arena, hoe goed klinkt dat? Verleng nu jouw abonnement voor het seizoen 2021-2022 aan 70%* van de normale prijs. Dat is dus inclusief zes wedstrijden.  

Verleng nu jouw abonnement

*Je betaalt voor 14 van de 20 wedstrijden als compensatie voor de zes gemiste wedstrijden in het seizoen 2019-2020. Deze formule is enkel van toepassing voor de abonnees van seizoen 2019-2020 en bij verlenging voor 27 juni om 22.00 uur.


 

   Waar wacht je op?

Verleng je abonnement vóór 27 juni om 22.00 uur om je plaats te behouden en van de voordeelprijs* te genieten. Heb je dat dan nog niet gedaan, dan komt jouw plaats vrij voor nieuwe abonnees en betaal je de volle prijs wanneer je alsnog een abo aankoopt. Dus, waar wacht je op?

Verleng nu

* Basistarieven zijn de prijzen van abonnementen voor het seizoen 2019-2020. Abonnees genieten bij verlenging tijdens de voorrangsperiode van een voordeel aan 70% van dit basistarief. Nieuwe abonnees betalen het basistarief.

Corona en wedstrijden met beperkt publiek?

De vaccinatiecampagne loopt momenteel vlotter en vlotter. We gaan er dan ook van uit dat we volgend seizoen mét publiek spelen. Mogelijks vinden er wel nog enkele wedstrijden met beperkte capaciteit plaats. Per wedstrijd met beperkt publiek wordt er 5%, oftewel de waarde van 1 van de 20 wedstrijden, teruggestort op je Club Card. Je kan vervolgens zelf kiezen of je de wedstrijd wenst bij te wonen. We voorzien hiervoor een aparte ticketverkoop voor deze specifieke wedstrijd en vullen de capaciteit volgens het principe first come, first served met voorrang voor onze abonnees.

Nieuwe formule abonnementen -12 jaar

De formule van gratis abonnementen voor -12 jarigen komt te vervallen door het veelvuldig misbruik ervan. We ontvangen onze jonge abonnees natuurlijk wel nog altijd met open armen. Daarom wijzigen we de formule als volgt: je betaalt € 80 voor een kinderabonnement, maar krijgt per wedstrijd die je bijwoont 5% van de waarde (ofwel € 4) teruggestort op je Club Card. Zo blijft je abonnement geweldig voordelig. Bovendien word je automatisch lid van onze vernieuwde kidsclub en profiteer je ook daar van vele voordelen.

Fysieke verkoop?

Door de huidige COVID-maatregelen beperken we de fysieke verkoop. Daarom stimuleren we je om je abonnement online te verlengen. Da’s snel en eenvoudig. Vanaf woensdag 9 juni kan je ook terecht in onze ticketshop om je abonnement fysiek te verlengen, volgens een strikt COVID-protocol. Opgelet: vanaf heden kan je niet meer met cash betalen in de ticketshop. Zo snel mogelijk je abonnement bemachtigen? Bekijk de openingsuren. Wachtrijen vermijden? Maak een afspraak.

Nog geen abonnee?

Dat wordt dan hoog tijd! Er zijn nog vrije plaatsen beschikbaar. Kijk snel en in real-time welke plaatsen nog beschikbaar zijn in ons stadion. Tip: wees snel, want de vrije plaatsen zijn (zeer) beperkt. Vanaf 1 juli komen er mogelijks extra plaatsen vrij om in te nemen.

Word abonnee van KRC Genk

Nog vragen?

Wil je van plaats veranderen? Wens je meer info over de kinderabonnementen en parkingkaarten? Of weten waar Bryan Heynen op vakantie is? Het antwoord op bijna al je vragen, vind je op onze FAQ-pagina.