Europese topaffiches in de Cegeka Arena

Europese abonnementen

Onze ploeg zit in een interessante poule met Dinamo Zagreb, West Ham United en Rapid Wien. De voorrangsperiode voor abonnees liep tot en met dinsdag 7 september 2021. Niet-abonnees kunnen nu ook een Europees abonnement aankopen. Neem je je plaats in Europa in? 

Neem een Europees abonnement

Opgelet: enkel geregistreerde supporters (voor 26-08-2021) kunnen online een Europees abonnement aankopen. 

Tarieven

Belangrijke informatie voor abonnees uit staantribune

Onze staantribune wordt omgebouwd tot een zittribune. Abonnees uit de staantribune moeten zelf hun plaats kiezen. Hoe? Ga in ons online ticketplatform naar Abonnement Europa en kies vervolgens een plaats via het stadionplan. Hierna zullen de tickets via mail worden toegestuurd.

Belangrijke informatie voor abonnees uit de Z-tribune

De UEFA neemt een groot deel van de plaatsen in voor hun partners en sponsors. Als club kunnen we hier niets aan doen. Helaas betekent dit dat een aantal abonnees uit de Z-tribune een nieuwe plaats zullen moeten kiezen in het stadion. Ben je abonnee uit de Z-tribune en wil je een Europees abonnement? Vul het formulier in.

Uitsupporters welkom

De UEFA heeft het licht op groen gezet voor uitsupporters in alle Europese competities. Samen met het OSV en onze SLO's zijn we druk bezig met het bundelen van alle informatie over onze drie uitwedstrijden in de UEFA Europa League. 

Meer info

Handige links