Met 45 gemaakte doelpunten en slechts 15 tegengoals kunnen we met trots zeggen dat we na 17 speeldagen de meest attractieve ploeg van de Jupiler Pro League zijn. 7 uitoverwinningen op rij, 10 overwinningen op rij, top assist, top scorer en topsfeer: benieuwd naar wat we nog aan het lijstje kunnen toevoegen dit seizoen?

Met de lancering van onze 2 Mini Packages kan ook jij er al bij zijn vanaf €65. Wil je toch liever alle wedstrijden van de terugronde voordelig bijwonen, dan blijft uiteraard ons Mid Season abonnement ook een optie.

Ontdek hieronder welke formule het beste bij je past.

MID SEASON ABO

Kies nu jouw formule

Vanaf donderdag 10 november kan je onze nieuwe formule van MID SEASON ABO in de wacht slepen. Dit zowel online als in de ticketshop. Vanaf nu kan je ook kiezen voor een MINI PACKAGE A of B (exclusief Play-Offs). 

Bestel nu online

Je kan jouw abonnement(en) zeer gemakkelijk online aankopen of kom langs in onze ticketshop. Heb je vragen, bekijk dan eerst onze veelgestelde vragen of neem contact op met de ticketshop via ticketsh1@krcgenk.be.

De losse ticketverkoop voor de komende thuiswedstrijden start op 20 december.

Stappenplan Roboticket

Vanaf het seizoen 22-23 werken we in de Pro League met een nieuwe ticketpartner genaamd Roboticket. Het systeem is alvast eenvoudig en gebruiksvriendelijker, maar we begrijpen dat een nieuwe omgeving toch even wat aanpassing vraagt. Om je vlot op weg te helpen schreven we een stappenplan. Neem het zeker bij de hand wanneer je jouw abonnement online gaat aankopen.

Download nu het stappenplan

Wij kijken er alvast naar uit je ook in 2023 te mogen ontvangen. Forza Racing!