Sluit je aan bij de leider?

Een nieuw seizoen met nieuwe ambities, dat was de focus bij de start van de competitie. En wat voor een start hebben we genomen: een super start! Met 45 gemaakte doelpunten en slechts 15 tegen kunnen we met trots zeggen dat we na 14 speeldagen de meest attractieve ploeg zijn van de Jupiler Pro League. Meer nog, onze #mijnploeg wist maar liefst twee clubrecords te breken: 9 uitoverwinningen op rij, 10 overwinningen op rij, oftewel een prachtige 30 op 30! Top assist, top scorer, top sfeer binnen en buiten onze Cegeka Arena. Dat wil je toch niet missen?

Met nog minstens 11 thuiswedstrijden in onze Cegeka Arena, waaronder Club Brugge, Royal Antwerp FC, Union SG, RSC Anderlecht en de Play-Off wedstrijden, staat er nog heel wat interessants op het programma in 2023.

Zeg vol trots: Ja, ik ben een Genkie en bestel nu je MID SEASON ABO. We hebben jou opnieuw nodig om ons succesverhaal verder te zetten.

MID SEASON ABO

Tarieven 22-23

Vanaf donderdag 10 november kan je onze nieuwe formule van MID SEASON ABO in de wacht slepen. Dit zowel online als in de ticketshop. Vanaf dinsdag 13 december kan je ook kiezen voor een MINI PACKAGE A of B (exclusief Play-Offs). 

Bestel nu online

Je kan jouw abonnement(en) zeer gemakkelijk online aankopen of kom langs in onze ticketshop. Heb je vragen, bekijk dan eerst onze veelgestelde vragen of neem contact op met de ticketshop via ticketsh1@krcgenk.be.

De losse ticketverkoop voor de komende thuiswedstrijden start op 20 december.

Stappenplan Roboticket

Vanaf het seizoen 22-23 werken we in de Pro League met een nieuwe ticketpartner genaamd Roboticket. Het systeem is alvast eenvoudig en gebruiksvriendelijker, maar we begrijpen dat een nieuwe omgeving toch even wat aanpassing vraagt. Om je vlot op weg te helpen schreven we een stappenplan. Neem het zeker bij de hand wanneer je jouw abonnement online gaat aankopen.

Download nu het stappenplan

Wij kijken er alvast naar uit je ook in 2023 te mogen ontvangen. Forza Racing!