De abonnementenverkoop voor seizoen 18-19 start op woensdag 30 mei. Alle info alsook belangrijke data (abo verkoop, Europa League, kalender) lees je hier.

Abonnementen 2020-2021

Voorlopig géén abonnementenverkoop bij KRC Genk, dus. We stellen het belang van onze supporters voorop. Enerzijds als compensatie voor de zes gemiste wedstrijden afgelopen seizoen (2019-2020). En anderzijds om te anticiperen op onzekerheden zoals het aantal wedstrijden zonder of met beperkt publiek. Maar vooral: we beseffen als geen ander dat we al onze straffe supporters, nu én ook volgend seizoen, meer dan nodig hebben.

Abonnementen uit het seizoen 2019-2020 worden daarom geactiveerd. Je verlengde abonnement verloopt pas na minstens zes wedstrijden in een volledig gevuld stadion.

Moet jij als abonnee nog iets doen?

Het enige wat je moet doen, is je abonnement activeren. Hierover hebben we je geïnformeerd via post en mail. Niets ontvangen? Geef ons een seintje.

Geactiveerde abonnementen zijn geldig vanaf het moment dat we weer met z’n allen naar het stadion mogen komen.

Wat dan bij wedstrijden met een beperkt publiek? Hiervoor werd er een alternatieve regeling uitgewerkt samen met het OSV en de betrokken veiligheidsdiensten. Dat plan ligt volledig in lijn met de richtlijnen van de overheid en het protocol van de Pro League. Op basis van dit plan kunnen we tussen de 5.000 en 6.000 supporters toelaten.

Nieuwe abonnementen

Voorlopig worden er geen nieuwe abonnementen verkocht. Meer informatie hierover volgt binnenkort. 

Business community

Daarnaast bedanken we ook onze business community: 95% van de seat- en logehouders tekent in voor het nieuwe seizoen. Straf, want ook op dit vlak zijn er nog veel onzekerheden over de mogelijkheden qua wedstrijdbeleving. Naast het aanbieden van tijdige en gedetailleerde informatie, verbindt de club zich ertoe pas in het najaar te factureren én dat enkel op basis van het aantal wedstrijden met publiek. 

Toekomst

Voorlopig spelen we enkel wedstrijd voor een beperkt publiek, het is nog afwachten wat de toekomst brengt. Daarom doen we dit. Omdat we onze fantastische supporters nu meer dan nodig hebben. Voor onze mooie ploeg. En voor onze sterke gemeenschap. We overwinnen deze periode alleen door verbonden te zijn, door verenigd te zijn, én door er voor elkaar te zijn.

Heb je nog vragen? Bekijk de meest gestelde vragen. Geen antwoord gevonden? Stuur gerust een mail naar slo@krcgenk.be.