Scroll naar beneden

WE BELIEVE IN

OUR SUPPORT OUR TALENTS OUR TEAM OUR COLOURS

Bijna een jaar geleden zijn we samen begonnen aan een onwaarschijnlijke trip. Op elk moment stonden jullie achter het team. Tijdens ongekende hoogtes en tijdens momenten dat het moeilijker liep. We zitten in de laatste rechte lijn richting een ongeziene apotheose. Wij geloven dat onze jongens zullen excelleren. Wij geloven in onze kleuren en in jullie onvoorwaardelijke steun in de tribune tijdens onze strijd voor de titel. We believe …

Our Support

... IN OUR SUPPORT

Dit seizoen staan jullie al 34 speeldagen achter ons. Eén front van blauw en wit. Ons leger supporters dat elke week mee de strijd aangaat in onze jacht naar de drie punten. Zowel in onze eigen arena als op verplaatsing. Ook tijdens de eindstrijd rekent onze ploeg op jullie steun.

Our talents

... IN OUR TALENTS

Op onze grond ontginnen wij talent. Van jeugd tot kapitein, van in het doel tot in de aanval. Hier gaan we tot het uiterste en nog verder. Op onze velden wordt natuurlijke klasse gekneed tot 90 minuten aan kwaliteit. Hier stijgen we boven onszelf uit. Elke dag opnieuw.

Our team

... IN OUR TEAM

16 wedstrijden na elkaar. Nooit waren we langer ongeslagen dan tijdens de heenronde dit seizoen. 75 punten. Nooit eerder hadden we er meer na de reguliere competitie. Elke week gaan ze voor elkaar door het vuur. Vrancken transformeerde onze spelersgroep in winnaars. Met de beste aanvalslinie van het land en met het op één na minste goals tegen is het geloof in onze ploeg groter dan ooit. De start was ongezien. Samen trekken we de lijn door richting de finish.

Our colours

... IN OUR COLOURS

Wie we ook zijn. Van waar we ook komen. In het weekend zijn we allemaal blauw en wit. Elke week regeert de trots. Voor onze club. Voor onze kleuren. Ook tijdens de play-offs maken we onze borst nat. Op het veld en ernaast. Kleur ons stadion ook op onze weg naar succes meer dan ooit bomvol blauw.

WE BELIEVE.

Wij geloven in Wouter en zijn jongens. Binnen en buiten de lijnen. Wij geloven in de mooiste kleuren op de Belgische velden. Wij geloven in wat niemand een jaar geleden durfde te dromen. Wij geloven in jullie onvoorwaardelijke steun tijdens onze strijd om eeuwige roem. We believe!

PLAY-OFF ABO

Het geloof is groot in onze troepen. Een maand lang gaan Wouter Vrancken en de zijnen door het vuur voor onze kleuren. Wees erbij wanneer onze helden op onze grond strijden voor de titel.

MEER INFO

SHIRTS 23-24

Tijdens de Champions’ Play-Offs verdedigen Heynen en co onze kleuren in een splinternieuwe outfit. Het shirt voor het seizoen 23-24 is meteen ook beschikbaar in de fanshop en online.

MEER INFO

Gallery