Het parcours bedraagt zo’n 5 kilometer en wordt aan de hand van licht, vuur, muziek en animatie sfeervol aangekleed. De laatste honderden meters gaan recht door ons stadion om vervolgens te finishen op een winterdorp. Het is met andere woorden dé ideale winterstopactiviteit voor spelers, trainers, ouders, broers, zussen, sympathisanten en bestuur.

Extra opbrengsten voor jouw club

Alle inkomsten gaan integraal én rechtstreeks naar de deelnemende clubs. KRC Genk staat in voor de volledige organisatie van het evenement. Het enige wat jij als inschrijvende club moet doen, is van jouw leden deelnemers van het event maken. Alle opbrengsten uit deze ticketverkoop blijven vervolgens binnen jouw club.

Waarom doen we dit? 

De coronacrisis heeft het lokale jeugdvoetbal zwaar getroffen. Naast de motorische gevolgen voor kinderen en jongeren zijn er ook de financiële gevolgen voor de clubs. De lokale afdelingen vormen nochtans het fundament van een gezonde sportpiramide. Ze stimuleren kinderen en jongeren om te bewegen, om zich te ontwikkelen als voetballer en als mens en ze brengen individuen en gemeenschappen dichter bij elkaar. Het maatschappelijk belang van lokale clubs kan nauwelijks overschat worden. Daarom lanceren we vanuit KRC Genk dit initiatief om het lokale jeugdvoetbal écht te steunen.

Maak zélf reclame voor KRC Genk Winterbreak

Zorg dat iedereen binnen je club KRC Genk Winterbreak kent. Hang een affiche in de kantine, de kleedkamers en/of in de toiletten. En plaats een van de digitale banners op je website, social media of in je mailings.

Download het promotiemateriaal

Affiche Visuals voor social media Web- en mailbanners