Scroll naar beneden

OUR LOYALTY

EEN GENKIE BLIJF JE VOOR ALTIJD!

Wat een uitzonderlijk seizoen hebben we al achter de rug. Laat ons eerlijk zijn, voor één keer is Limburgse bescheidenheid hier niet op zijn plaats. We denderden gewoon doorheen de heenronde. 16 wedstrijden na elkaar waren we niet te kloppen. Ongezien. We verzamelden niet minder dan 75 punten na het einde van de reguliere competitie. Het hoogste aantal ooit. Geen enkele ploeg vond dit seizoen vaker de netten dan onze jongens. Mike kroonde zich tot absolute assistenkoning allertijden in de Belgische eerste klasse van het voetbal. Wat een fenomeen. Op elk moment stond jij achter de ploeg, als een rots in de branding.

Een Genkie ben je voor het leven. Geboren en getogen of niet, op momenten dat het goed loopt, sta je achter de ploeg. Maar op momenten dat de ploeg jouw steun het hardst nodig heeft, stijg je pas écht boven jezelf uit.


Your seat

Geef toe, voetbal beleef je toch het best live in onze Cegeka-Arena. Volgend seizoen dienen zich opnieuw 20 veldslagen aan waarbij we jouw steun meer dan nodig hebben om de drie punten over de streep te trekken. Bestel daarom vandaag nog je abonnement. Nog tot en met 15 juni geniet je van onze Early Bird korting. Als trouwe supporter kan je jouw vaste plaats in het stadion gewoon verlengen. Zo zit je op de eerste rij wanneer onze troepen opnieuw ten strijde trekken.

Koop je abonnement Hulp nodig?

LET OP!
Vanaf volgend seizoen voeren we enkele wijzigingen door in de stadionsignalisatie. De vakken van de hoofdtribune en de verschillende parkings rondom het stadion veranderen in die oefening ook van naam. De benaming van de vakken in de hoofdtribune wijzigt als volgt:
Cl1 wordt V1 | Cl2 wordt V2 | Cl3 wordt W2 | Cl4 wordt W1| Z1 wordt V3 | Z2 wordt V4 | Z3 wordt V5 | Z4 wordt V6 | Z5 wordt W6 |Z6 wordt W5 | Z7 wordt W4 |Z8 wordt W3
Indien je een abonnement hebt in één van de bovenstaande vakken, dan blijft uiteraard ook jouw zitje gereserveerd tot en met 28/06.
Wanneer je jouw abonnement verlengt, zal je een nieuwe clubcard ontvangen. Deze worden vanaf midden juli verstuurd.

Your shirt

Tijdens de Champions’ Play-offs kreeg je al een voorsmaakje. Ook volgend seizoen trekken onze strijders in retrolook de wei op in hun nieuwe Homekit 2023-2024. Draag net als onze spelers met trots onze kleuren. Koop je eigen truitje in de fanshop of online.

Naar de webshop
Tarieven
Timeline

Word Genkid

Geboren en getogen. Dat nemen we hier letterlijk. De supporter van morgen geven we de liefde voor blauw en wit vandaag al met de paplepel mee. Sta als Genkid ook volgend seizoen op de eerste rij van de high five lane om een high five te scoren van jouw helden, ga ook volgend seizoen mee op verplaatsing tijdens de away day, of op de selfie met je favoriete spelers tijdens de Genkids fandag.

Gallery