Scroll naar beneden
Racing Genk Da's voor altijd

Ook volgend seizoen strijden we in 30 rechtstreekse confrontaties voor een plek in de top 6 en een bijhorend ticket voor de Champions’ Play-offs. Soms met intense vreugde. Soms met diep verdriet. Maar altijd met trots.

Want KRC Genk, da’s voor altijd.

Your seat

Verzeker je vanaf nu van je season abonnement voor het seizoen 2024-2025. Net als de vorige seizoenen zitten ook de 5 Play-off wedstrijden in eigen huis mee vervat in je season abonnement. 

Als abonnee maak je kans op een tankkaart van Bruno om heel het volgende seizoen gratis naar onze thuiswedstrijden te rijden. Voor elke 500 abonnementen die worden verkocht, verloot Bruno een gratis tankkaart onder die abonnees.

Nieuw: gespreide betalingen

Bij de aankoop van je season abonnement kan je ervoor kiezen om het bedrag in 3 termijnen te betalen. De betaling verloopt via onze betaalprovider Alma. Je hoeft hiervoor geen extra kosten te betalen.

Indien je voor gespreide betaling kiest, ga je als volgt te werk:

 1. Kies je gewenste plaats in het stadionplan en controleer of al je persoonlijke gegevens correct zijn ingevuld
 2. Is je totaal aankoopbedrag hoger dan 145,- EUR, dan zal er bij betaalmethodes op de ticketingwebsite de extra optie verschijnen 'Betaal in 3 keer met Alma'
 3. Selecteer deze betaalmethode 'Betaal in 3 keer met Alma'
 4. Vervolgens word je doorverwezen naar de betaalpagina van Alma
 5. Daar vul je jouw gegevens in en betaal je meteen 1 van de 3 schijven
 6. Na het betalen van de eerste schijf, kom je op de bevestigingspagina van de ticketingwebsite. Je abonnement is nu bevestigd.
 7. Na 30 dagen betaal je via een geautomatiseerde betaling de tweede schijf. Nog eens 30 dagen later, betaal je opnieuw automatisch de derde en laatste schijf van je season abonnement. Voor de geautomatiseerde betalingen hoef je geen extra handeling uit te voeren.
Timeline

Zuidtribune = Sfeertribune

De staantribune staat al jaar en dag garant voor het sfeerbeheer in de Cegeka Arena, indrukwekkende tifo’s incluis. Om volgend seizoen voor nóg een extra impuls aan sfeer te zorgen, breiden we het concept van de sfeertribune uit naar heel de Zuidtribune. Zowel de staantribune (vakken Q tot U) als de zittribune (vakken QQ tot UU) aan de zuidkant worden samen meer dan ooit dé aanjagers van onze ploeg in hun jacht op een Europees ticket.  

Young Genkies

Vanaf volgend seizoen worden alle Genkies tussen de 13 t.e.m. 15 jaar automatisch lid van onze gloednieuwe supportersgroep, de GenkStars. Samen met de GenKids (van 6 t.e.m. 12 jaar) vormen ze de Young Genkies. Onze supporters van vandaag én morgen.

Met deze nieuwe supportersgroep brengen we onze jongeren dichter bij de club dan ooit tevoren.

Als GenkStar krijg je toegang tot exclusieve activiteiten:

 • Neem deel aan de onvergetelijke GenkStars away days
 • Krijg exclusieve toegang tot de speciale GenkStars stadionzone
 • Maak kans om GenkStar Field Ambassador te worden en vol trots met de GenkStars vlag onze heilige grond te betreden
 • Verschillende exclusieve Gaming Events in samenwerking met KRC Genk Esports

Word Young Genkie

GenkStar Premium Community

Wil je echt álles uit lidmaatschap als GenkStar halen? Word dan lid van de GenkStar Premium community. Zo krijg je o.a. voorrang op exclusieve GenkStar events en geniet je van kortingen in de fanshop, op tickets en neem je goedkoper deel aan de verschillende evenementen die we speciaal voor onze GenkStars organiseren.