Sinds juni 2018 is het SLO team van KRC Genk aangesteld met als opdracht het versterken van de band met elke supporter. Het aanstellen van een SLO komt er op advies van de UEFA en de Pro League.

KRC Genk steunt al jaren op een hecte band en nauw overleg met haar supporters. Zo wordt er zeer goed samengewerkt met het OSV (Overkoepelende Supporters Vereniging). We kiezen voor een SLO team van 2 personen. Met Stef Linsen (KRC Genk) en Roeland Friet (OSV) vond KRC Genk de ideale tandem om dit belangrijk project te trekken. Roland Reynders begeleidt het team vanuit het clubbestuur.

Het SLO team is de dynamische schakel tussen club en supporter. Er zijn twee grote uitdagingen. Een sterk supportersbeleid realiseren én elk wedstrijdbezoek (uit en thuis) zo aangenaam mogelijk maken. Supporters kunnen met eender welke vraag terecht bij Stef en Roeland. Ze zijn ook tijdens de wedstrijden herkenbaar aanwezig en online makkelijk bereikbaar via slo@krcgenk.be. Om die bereikbaarheid te versterken organiseert het SLO team verschillende overlegmomenten met supporters en zal het één of meerdere supportersavonden organiseren in het stadion.

Ook de coördinatie van supportersacties, extra initiatieven rond sfeer in het stadion of de communicatie van bijzondere ticketinfo (vb. Europees voetbal of beker) wordt opgevolgd door het SLO team. Jaarlijks organiseren we een supportersbevraging over een relevant thema, waarover we rapporteren en aan de slag gaan met de resultaten.

Zo willen we de ijzersterke band met alle supporters nog versterken en samen de Luminus Arena weer laten kolken als vroeger. Samen maken we de match, samen zijn we Genk!

Partners

OSV

Doelstellingen

  • Sterk supportersbeleid realiseren
  • Zorgen voor een aangenaam wedstrijdbezoek (uit en thuis)
  • Ondersteunen sfeeracties of bijzondere initiatieven rond de sfeer in het stadion
  • De juiste informatie doorgeven aan de supporters via verschillende kanalen
  • Begeleiding van supporters op Europese wedstrijden
 

Contact

Stef Linsen
stef.linsen@krcgenk.be
+32 496 311 630

Roeland Friet
roeland@osv.be
+32 476 915 676