Parkings Rood, Grijs en Groen krijgen een stevige opknapbeurt!

13-07-2018

De vernieuwingen voor supporters in en rond de Luminus blijven verder gaan. Zo werd er deze week zeer hard gewerkt aan het verbeteren van parking Rood, aan de noordzijde van het stadion. Ook de kleinere parkings Grijs en Groen kregen een opknapbeurt.

Parking Rood is met méér dan 2.000 plaatsen de grootste supportersparking van KRC Genk. Via deze parking en de bijhorende stadiontoegang EFG betreden duizenden supporters bij elke thuismatch de Luminus Arena. Bij slecht weer ontstonden hier in het verleden grote plassen, slecht berijdbare wegen en bijhorende files. Een gekend probleem bij een deel van onze supporters dat nu aangepakt wordt. 

Zowel het stadionplein aan ingang EFG als alle wegen die supporters met de wagen of te voet gebruiken om te parkeren op parking Rood werden de afgelopen dagen geasfalteerd. Maar liefst 20.000 m² asfalt werd gestort, 50 vrachtwagens per dag.

De prijs voor een parkeerplek op parking Rood? Die blijft hetzelfde als vroeger, slechts €25 voor een heel seizoen. Je koopt je parkeerkaart makkelijk via online of in onze ticketshop.

Resultaat? Het comfort van alle supporters die via parking Rood, Grijs of Groen het stadion betreden gaat omhoog. Je bent sneller en makkelijker op je plek, klaar voor de strijd in de Luminus Arena. Samen zijn we Genk!

Ouder Recenter