Ben jij een echte online storyteller? Maak jij op je eentje een topfilmpje, met flitsende montage en de juiste soundtrack? Voel je je helemaal thuis in online marketing en wil je dit alles doen voor dé ploeg van Limburg?

Ontdek dan snel jouw droomjob hieronder.

KRC Genk is op zoek naar een online & video medewerker. Deze digitale duizendpoot maakt deel uit van het communicatieteam van KRC Genk en rapporteert aan de Brand & Communication Manager.

Zijn/haar uitdaging is het verder professionaliseren van de online en video communicatie van KRC Genk. Zijn/haar missie is heel Limburg bereiken, raken en activeren met straffe content. Met als einddoel het vullen van de Luminus Arena en het uitbreiden van het KRC Genk supporterslegioen dat bij elke thuiswedstrijd mee strijdt voor de overwinning.

Takenpakket

Als online & video medewerker heb je het voorrecht om mee de digitale strategie te bepalen van KRC Genk, en dit op drie fronten:

1. Coördinator KRC Genk TV
Verantwoordelijk voor de productie en planning van alle video items van KRC Genk.

2. Coördinator website/app
Je bent webmaster van krcgenk.be en verantwoordelijk voor de KRC Genk app.

3. Coördinator social media
Je bent verantwoordelijk voor de social media strategie van KRC Genk.

De online & video medewerker zal een seizoensplan schrijven inclusief kwantitatieve, kwalitatieve en commerciële targets voor elk van zijn/haar domeinen. Bijvoorbeeld: De stijging in het aantal volgers op Facebook/Instagram/Twitter of het realiseren van vernieuwende videoconcepten.

Gezocht profiel

-      Minimum bachelor diploma in videoproductie, communicatie, marketing, of gelijkaardig.
-      1-3 jaar relevante werkervaring
-      Sterk in videoproductie, je kan zowel filmen als monteren.
-      Je kan een scenario schrijven en de leiding nemen bij een videoproductie.
-      Grondige kennis van de nieuwste trends op vlak van online, video, social media, enz..
-      Je communiceert vlot in het Nederlands en in het Engels.
-      Je bent hands on en komt creatief uit de hoek, geen 9-5 mentaliteit.
-      Ziet opportuniteiten en kan zelfstandig werken.

Ben jij de videoman of -vrouw die we zoeken? Kan jij niet wachten om aan de slag te gaan met onze spelers en supporters? En heb je blauw bloed?

Solliciteer dan snel door een mailtje te sturen met je CV, motivatiebrief en jouw sterkste zelfgemaakt filmpje(s) naar willem.boogaerts@krcgenk.be, en dit ten laatste vrijdag 24 augustus.