22/08/18

Oproep Limburgse jeugd: Strijd zondag mee voor de overwinning!

Oproep Limburgse jeugd: Strijd zondag mee voor de overwinning!

KRC Genk is op dreef! In Europa schakelden we Fola Esch en Lech Poznan uit. Enkel het Deense Brøndby staat tussen ons en de groepsfase van de Europa League. In de competitie namen we een vliegende start. Met 10 op 12 staan we op plaats twee in het klassement. Dat smaakt naar meer!

Zondag 26 augustus spelen we onze volgende thuiswedstrijd in de Jupiler Pro League. Waasland-Beveren is de tegenstander, aftrap 20u00. Voor die laatste thuiswedstrijd van augustus organiseren we iets heel bijzonders. Samen met alle Limburgse jeugd sluiten we de grote vakantie af. Samen met alle Genkies jongeren dan 16 jaar, vergezeld van vader of moeder, gaan we voor de volgende overwinning! Jongeren van buiten Limburg zijn natuurlijk ook welkom.

KRC Genk voorziet maar liefst 1000 gratis kaarten. Erbij zijn is simpel. Registreer je als vader of moeder samen met je kind. De eerste 500 duo’s krijgen een gratis kaartje voor KRC Genk – Waasland-Beveren.

Wil jij ook eens proeven van Limburgs topvoetbal en een onvergetelijke sfeer in het stadion, en dit samen met je kinderen? Grijp dan snel je kans en schrijf je hier in! 

Deelnemen kan tot en met donderdag 23/8 23u59. Supporters die inschrijven na de eerste 500 duo’s worden op een reservelijst geplaatst.

Ouder Recenter