28/08/18

Ivan Fiolic tekent in Genk!

Ivan Fiolic tekent in Genk!

KRC Genk bereikte een akkoord met Dinamo Zagreb over de transfer van offensieve middenvelder Ivan Fiolic (22). De Kroaat tekent in Genk een contract voor 4 jaar.

Fiolic speelde reeds 74 wedstrijden in de hoogste divisie van Kroatië, en was in die wedstrijden goed voor 12 goals en 7 assists. Hij startte bij NK Lokomotiva Zagreb, waarmee hij twee jaar geleden uitkwam tegen KRC Genk in de voorrondes van de Europa League. In februari 2017 maakte Fiolic de overstap naar Dinamo Zagreb.

Ivan is een Kroatisch jeugdinternational, en speelde reeds 6 interlands bij de nationale U21. Hij is een echte spelmaker, met veel creativiteit en overzicht. Ivan zorgt ook voor een hoog tempo in het spel, en koppelt hiervoor een uitstekende techniek aan een snelle balaanname en passing.

Ivan legde vandaag met succes zijn medische testen af en sluit meteen aan bij de groep. Hij zal spelen met het nummer 20.

KRC Genk TV maakte kennis met Ivan Fiolic. Het interview vind je hier beneden of via deze link : Kennismaking met Ivan Fiolic

Ouder Recenter