Het is zover! We plaatsten ons voor de groepsfase van de Europa League. Samen gaan we door, met het vizier op nieuwe topmomenten van KRC Genk in Europa!

Drie topaffiches!
Besiktas JK (Turkije), Malmö FF (Zweden) en Sarpsborg 08 FF (Noorwegen) kwamen vanmiddag in Monaco uit de loting als tegenstander. Drie topaffiches in de Luminus Arena!

Onze volledig speelkalender is als volgt:
- 20/9: KRC Genk – Malmö, 18u55
- 4/10: Sarpsborg – KRC Genk, 21u00
- 25/10: Besiktas – KRC Genk, 21u00
- 8/11: KRC Genk – Besiktas, 18u55
- 29/11: Malmö – KRC Genk, 21u00
- 13/12: KRC Genk – Sarpsborg, 18u55

Beleef het mee en koop je EL abo!
De verkoop voor bestaande abonnees van het EL abo (pakket van 3 thuiswedstrijden) start op dinsdag 4 september, 10u00. Abonnees, we houden je plaats bezet en je geniet van een mooi prijsvoordeel tot en met woensdag 12 september. Na de voorrangsperiode kan je enkel in de ticketshop je EL abo aan voordeeltarief kopen. De vrije verkoop voor niet-abonnees start op vrijdag 14 september.

Abonnees dubbel voordeel!
De prijs van een EL abo voor een abonnee start vanaf €50! Als niet-abonnee betaal je minstens €70. Word dus nog snel abonnee. Je beleeft de rest van het seizoen aan een supervoordelig tarief én je krijgt een mooie korting op de Europese thuiswedstrijden!

Voor alle ticketinfo klik hier

Opgelet abonnees! Koop jij een abonnement en geef jij het door aan iemand anders, dan ben je zelf verantwoordelijk voor deze plaats. 

Samen schrijven we opnieuw clubgeschiedenis. Samen zijn we Genk!