24/11/18

Beleef topvoetbal in de Luminus Arena, met dank aan de Sint voor maar 5 of 10 euro!

Beleef topvoetbal in de Luminus Arena, met dank aan de Sint voor maar 5 of 10 euro!

KRC Genk sluit de eerste seizoenshelft af als herfstkampioen zonder ook maar één wedstrijd te verliezen, en dat heeft ook Sinterklaas niet gemist. De goede man wil volgende week zaterdag zelf een kijkje komen nemen, en doet dit het liefst met zoveel mogelijk Genkies.

Samen met Sinterklaas en het OSV organiseert KRC Genk een unieke actie. Kom op zaterdag 24/11 naar KRC Genk – Cercle Brugge, aftrap 20u30, en beleef topvoetbal aan een niet te kloppen prijs. Met dank aan de Sint betaal je maar €10 voor een ticket. Iedereen die jonger is dan 18 jaar, en braaf was afgelopen jaar, betaalt €5.

De Sint brengt maar liefst 125 pieten mee. Zij nemen voor elk kind jonger dan 12 jaar een lekkere zak snoep mee, die ze uitdelen aan de ingangen van het stadion met de hulp van het OSV. Ben je erbij? De ticketverkoop start op vrijdag 16/11 vanaf 10u00, zowel online als in de KRC Genk ticketshop.

Koop snel je tickets. Samen met de Sint en zijn pieten gaan we de strijd aan om die eerste plaats zo lang mogelijk vast te houden. Samen zijn we Genk!

Ouder Recenter