Vanavond spelen we onze laatste uitwedstrijd in de groepsfase van de Europa League. In het Swedbankstadion nemen we het op tegen het Zweedse Malmö FF, aftrap 21u. Ons SLO team heeft intussen de stad en het bezoekersvak kunnen verkennen, zij hebben meer informatie voor de aanwezige supporters.

Meeting point

Supporters die samen naar het stadion willen wandelen, kunnen naar het meeting point komen: LILLA TORG. Vanaf daar is het ongeveer 45 minuten wandelen tot aan het Swedbankstadion. Afspraak om 18u op het plein. Voor zij die al wat vroeger sfeer willen maken, kom gerust eerder naar het meeting point!

Kleed je warm!

Zowel tijdens de wandeling als in het stadion zal het koud zijn. Er zijn geen afgesloten galerijen in het stadion en dus ook geen beschutting tegen de koude wind. We raden daarom iedereen aan om zich goed warm te kleden. Een sjaal, handschoenen en muts zijn geen overbodige luxe vanavond!

Supporters met tickets in de vakken van Malmö

Heb je een ticket in de thuisvakken van Malmö FF? We hebben met de Zweedse politie afgesproken dat deze supporters zich mogen melden bij de SLO's op het meeting point. Daarna krijg je een plek in het bezoekersvak. Kom dus even naar Roeland of Stef en zij helpen je verder.

Staan en zittribune

In het stadion is er één grote tribune voorzien voor onze supporters. Met meer dan 1000 Genkies strijden we samen voor de overwinning! Omdat niet iedereen wil rechtstaan, zal een deel van de tribune voorzien worden om te zitten. Dat zal gebeuren op de klapstoeltjes zonder de baren. Onze KRC Genk stewards zullen dit mee begeleiden.

Supportersgids

Naar goede gewoonte is er ook een supportersgids met praktische info en reisadvies. Deze kan je hier bekijken. Samen maken we van deze Europese trip opnieuw een onvergetelijk avontuur.