Vanavond spelen we de heenwedstrijd van de zestiende finale van de Europa League. In de Tsjechische hoofdstad nemen we het op tegen Slavia Praag, aftrap 18u55. Ons SLO team heeft intussen de stad en het bezoekersvak kunnen verkennen, zij hebben meer informatie voor de aanwezige supporters.

Kom naar het meeting point
Alle supporters die de verplaatsing naar het stadion samen willen maken, kunnen naar het meeting point komen: OLD TOWN SQUARE. Vanaf daar zal de Tsjechische politie onze supporters begeleiden via de metro naar het stadion. Na de metrorit is het nog een kwartiertje wandelen. Afspraak om 16u15, vertrek voorzien om 16u45. Voor zij die al wat vroeger sfeer willen maken, kom gerust eerder naar het meeting point! 

Kleed je warm!
Overdag zal het aangenaam weer zijn in Praag, maar het kan er snel afkoelen. In het stadion kan je jezelf natuurlijk warm zingen en springen, maar we raden iedereen toch aan om zich goed warm te kleden. Een sjaal, handschoenen en muts zijn geen overbodige luxe vanavond!

Staan en zittribune
In het stadion is er één grote tribune voorzien voor onze supporters. Met meer dan 1000 Genkies strijden we samen voor de overwinning! In de tribune is er geen scheiding voorzien tussen zitplaatsen en staanplaatsen. We vragen onze supporters dan ook om met het nodige respect met elkaar om te gaan en geen onnodige discussies te veroorzaken onderling.

Opletten in het stadion
Het bezoekersvak is vrij steil. Indien je de trappen neemt in het vak, gelieve goed op te letten en voorzichtig te zijn. 

Supportersgids
Naar goede gewoonte is er ook een supportersgids met praktische info en reisadvies. Deze kan je hier bekijken. Samen maken we van deze Europese trip opnieuw een onvergetelijk avontuur.

UPDATE!
Rugzakken zijn NIET toegelaten in het stadion!