We schrijven clubgeschiedenis

01-03-2019

Beste supporters,

We schrijven 1 maart 2019, en we beleven bewogen dagen. Er gebeurt heel wat langs de zijlijn, zoals de transfer van Pozuelo. Weet dat we voor een oplossing zorgen en jullie hiervan op de hoogte houden. Steeds met maar 1 belang voor ogen, dat van de club van ons allemaal, KRC Genk.

We beleven historische dagen. We staan 8(!) punten los aan kop van de Jupiler Pro League met nog maar 3 speeldagen te gaan in de reguliere competitie. Eindigen we die reguliere competitie als leider dan is een volgend Europees ticket al binnen. We hebben een positief doelsaldo van 31, wonnen 17 keer, speelden 7 keer gelijk en verloren nog maar 3 wedstrijden. Wat een seizoen, het beste dat we al op de mat brachten in 30 jaar clubgeschiedenis.

Supporters we beleven hoogdagen! Gedaan dus met afleiding, geen tijd meer voor soaps. KRC Genk is blauw en wit, KRC Genk is een frisse pint en een wereldgoal, KRC Genk is familie, kippenvel en nog zoveel meer. Straks komen er 11 spelers de mat op die stuk voor stuk hun shirt kletsnat zullen maken voor KRC Genk. Spelers die rekenen op de steun van ons allemaal.

Iedereen achter de hele ploeg dus supporters! Play Off 1 komt eraan en wij doen mee voor de prijzen! Nu is het tijd om te vege(n) en om te tonen dat we samen Genk zijn. Nu is het moment om clubgeschiedenis te schrijven.

Ouder Recenter