Op dinsdag 22 maart 2016 werd België opgeschrikt door de verschrikkelijke aanslag op Brussels Airport. Verschillende luchthavenmedewerkers, veiligheidsdiensten, hulpverleners, slachtoffers en passagiers groepeerden zich in een groepje 'helden van 22/3'. Samen organiseren ze op regelmatige basis verschillende leuke events om de samenhorigheid en vriendschap te bevorderen binnen de luchthavengemeenschap na de aanslag.

Binnen hun gemeenschap was er veel vraag om een bezoek te brengen aan de Luminus Arena en een wedstrijd bij te wonen. KRC Genk ging graag in op deze vraag en bezorgde hen op zondag 10 maart een onvergetelijke dag. Eerst mochten zij onze populaire stadiontour beleven, samen met een bezoek aan Goalmine. Daarna werd de dag afgesloten met de overwinning van KRC Genk tegen Lokeren.

Algemeen Directeur Erik Gerits en Community Manager Marc Hardy gingen op bezoek en zorgden voor nog enkele kleine cadeautjes. Ook zo helpt KRC Genk om leed te verzachten en mensen gelukkig te maken! Da's FRZA!

Ouder Recenter