KRC Genk beleefde een historisch seizoen, we werden landskampioen! Intussen kijken we samen met al méér dan 16.000 abonnees uit naar seizoen 19-20. Dat seizoen starten we met een knaller, want voor het eerst in de clubgeschiedenis organiseren we geen fandag, maar een fanweekend!

Het fanweekend vindt plaats op vrijdag 19 en zaterdag 20 juli. Er valt héél wat te beleven voor onze supporters, hieronder vind je het volledige programma.

VRIJDAG 19/7

16u - FRZA! Fanzone XXL
We bouwen de blauwe parking om tot één groot supportersdorp, de FRZA! Fanzone XXL. Daar voorzien we allerlei activiteiten en animatie voor jong en oud. We organiseren ook een signeersessie met onze A-kern, deze start om 17u.

18u - Fan Festival
Voor en na het sporten bouwen we een feestje in de FRZA! Fanzone XXL met een gezellig Fan Festival. Hier kan je een lekker hapje eten of een fris pintje drinken en terwijl genieten van optredens. De affiche van het Fan Festival:

  • 18u-19u: Crazy disco show
  • 19u30-20u30: L&M band
  • 20u45-21u45: Double D
  • 22u-23u: Joe Hardy
  • 23u-..: DJ duo Gebroeders Baeten

19u - FRZA! run
Nog een primeur! Voor het eerst organiseren we een unieke belevingsloop of -wandeling op het KRC Genk complex van 5km. Je loopt of wandelt door de Jos Vaessen Talent Academy, Goalmine, de trainingsvelden en zelfs de kleedkamer. Op verschillende punten op het parcours voorzien we leuke animatie zodat je KRC Genk op een interactieve en sportieve manier ontdekt.

Mee lopen of wandelen kan nog steeds! Schrijf je in op de dag zelf vanaf 17u aan de stand daginschrijvingen (tussen spelershome en tunnel noord). Deelnemen kost maar €6, je kan betalen met  cash of kaart. Alle inkomsten gaan naar onze FRZA! community werking. Iedereen die zich inschrijft gaat akkoord met de algemene voorwaarden. Kinderen onder de 6 jaar mogen onder begeleiding van een (betalende) meerderjarige gratis in het startvak (opgelet met trappen in het parcours, niet evident met een buggie). Je krijgt bij de start een zonnebril, onderweg bevoorrading, een medaille aan de finish en natuurlijk een schitterende loop of wandeling. Daar moet je gewoon bij zijn!

ZATERDAG 20/7

8u30 – FRZA! rides
Na de Heizelchallenge en het Play Off Peloton kan ook jij nu in het wiel kruipen van onze Voorzitter Peter Croonen. Hij neemt jullie mee in het grootste KRC Genk peloton! Iedereen kan meerijden! Onze drie FRZA! pelotons zijn intussen volledig uitverkocht!

10u – Tony Greco Cup
Naar jaarlijkse traditie organiseert het OSV de Tony Greco Cup. Op de terreinen van de Jos Vaessen Talent Academy nemen supporters (exclusief voor abonnees) het tegen elkaar op in een groot supporterstornooi. De finale wordt gespeeld op het A-veld van de Luminus Arena om 17u30. Meer info vind je op de Facebookpagina van het OSV.

17u - FRZA! Fanzone XXL
Net als vrijdag kan je hier gezellig genieten van een lekker hapje, een fris pintje, leuke activiteiten en muziek.

18u45 Thomas Buffel Legend Charity Game
Clubicoon Thomas Buffel nodigt zijn vrienden uit voor de Legend Charity Game in een wedstrijd van twee keer 20min. Wie zijn medespelers worden, dat ontdekken jullie binnenkort! Van iedere speler wordt het shirt per opbod verkocht en de inkomsten geschonken aan ons FRZA! Project tegen Kinderarmoede. Bedankt Thomas!

Na de wedstrijd neemt onze ere-kapitein de tijd voor een huldiging en uitgebreide ereronde! Thomas is een Genkie, en zal dit altijd blijven.

20u30 – Supercup KRC Genk – KV Mechelen

Op zaterdag 20 juli spelen we als Landskampioen de Supercup in de Luminus Arena tegen Bekerwinnaar KV Mechelen, aftrap 20u30. Vóór de Supercup, om 18u45, staat de Thomas Buffel Legends Game op het programma. Beide wedstrijden zijn gebundeld in één ticket.

  • Volwassenen zitplaatsen: €10
  • Volwassenen staanplaatsen: €7,5
  • Kinderen (-16 jaar): €5

Er is geen voorbehouden periode voor abonnees. De staantribune en de tribunes op de lange zijdes eerste ring (vakken H t.e.m. P & CL1 t.e.m. Z8) gaan eerst in verkoop. Koop nu je tickets makkelijk online of in de ticketshop. Samen gaan we voor de 10de (!) prijs in onze clubgeschiedenis! Samen zijn we Genk.

 
Ouder Recenter