0-12 overwinning in oefenwedstrijd tegen KVK Beringen!

06-07-2019

Ook onze derde oefenwedstrijd speelden we op een zonovergoten zomeravond. We waren te gast bij KVK Beringen. Heel wat supporters genoten van een gezellige avond met veel sfeer, een fris pintje en een leuke pot voetbal.

Coach Mazzu stelde volgende ploeg op in de eerste helft: Vandevoordt, Dewaest, Ito, Nygren, Odey, Fiolic, Uronen, Seigers, Berge, Bongonda, Adewoye.

Onze jongens vlogen er meteen gretig in met kansen voor Nygren en Ito in de eerste minuten. In de 9de minuut leverde de Genkse druk een eerste doelpunt op, Nygren kon van dichtbij binnen tikken. In de 14de minuut strakke pas van Fiolic op Bongonda, die meteen hard op doel trapte. Keeper Dodemont zat er goed tussen. In de 16de minuut dan toch 0-2 voor Genk. Een actie van Ito die de Japanner zelf mooi afrondde.

In de 23ste minuut opnieuw een doelpunt voor Genk. Een mooie counter waarbij Ito Odey diep stuurde. Stephen werkte beheerst af. En in de 25ste minuut opnieuw een counter, opnieuw de assist van Ito. Nygren kopte zijn tweede tegen de netten. Stand: 0-4. Het tempo ging wat omlaag. Ito bleef wel op snelheid en kwam nog twee keer dicht bij een doelpunt. Bij een vrije trap in de 38ste minuut kwam Rubin Seigers in positie voor doel. Hij kopte de 0-5 mooi binnen.

Dat was meteen ook de stand na 45 minuten. Rusten geblazen, waarna dezelfde ploeg terug het veld op kwam voor een extra kwartiertje met Sierra die Berge verving. Het was ook Elias Sierra die in de 46ste de 0-6 wist te scoren. Ito maakte er in de 54ste 0-7 van. Tot zover de eerste helft van 45' + 15'.

Buiten Vandevoordt kwam er in de tweede helft weer een volledig frisse ploeg op het veld: Nastic, Theate, Saibari, Vanzeir, Oyen, Benson, Khammas, Limbombe, Cuesta, Gano.

In het begin van de tweede helft ging het tempo wat naar beneden. Benson en Gano zorgde voor de nodige dreiging, tot grote kansen kwam het de eerste minuten niet. In de 88ste minuut (van deze extra lange wedstrijd) opnieuw een doelpunt voor Genk. Benson knalde hard op de paal. Luca Oyen was goed gevolgd en legde de bal binnen: 0-8.

93ste minuut mooie goal, buitenkantje voet van Benson: 0-9. In de 101ste minuut zette Dante Vanzeir de 0-10 op het bord met een afgeweken schot. Ook Limbombe pikte zijn goaltje nog mee in de 103de minuut: 0-11. Zinho Gano zorgde voor de eindstand in de 105ste minuut: 0-12.Ouder Recenter