Zaterdag staat onze tweede thuiswedstrijd van de Jupiler Pro League 19-20 op het programma. Om 20u30 ontvangen we Zulte Waregem in de Luminus Arena. Het wordt gezellig druk in de Luminus Arena, kom dus op tijd naar het stadion!

Geen parkingkaart? Kom naar het stadion via Onderwijslaan/André Dumontlaan.

Er zijn wegenwerken waarbij de Lucien Londotstraat is afgesloten (kant Opglabbekerzavel/kerkhof). Enkel met een geldige parkingkaart kan je het stadion langs die kant bereiken. Je volgt dan een omleiding via een tijdelijk kruispunt aan de Kompellaan. Houd omwille van de omleiding rekening met extra vertraging. Je kan geen parkingkaart meer kopen ter plaatse aangezien alle parkings uitverkocht zijn. Heb je geen parkingkaart, kom dan langs de andere kant (Onderwijslaan/André Dumontlaan) en parkeer op Thor Park. Vanop die parking ben je het makkelijkst en het snelst in de Luminus Arena.

Luminus Arena rookvrij
Ons stadion is al enkele seizoenen rookvrij. De meeste supporters houden zich aan die afspraak en daar zijn we trots op. Rook je voor, tijdens of na de wedstrijd graag een sigaretje? Verlaat het stadion dan even (je kan makkelijk in- en uitscannen). Nieuw: Maak gebruik van de centraal gelegen rookzone op de eerste ring, ter hoogte van kiosk 1.7. Die nieuwe rookzone bevindt zich in de tribune van het B-veld, dus je hoeft het stadion niet eens te verlaten.

Snellere bediening eten én drinken 
Tijdens het tussenseizoen renoveerden we de eet- en drankstanden in de Luminus Arena. Het aanbod van eten en drank is vanaf nu gesplitst. Grote, gemoderniseerde eetstanden vind je zowel op de eerste als op de tweede verdieping (noord, zuid en centraal). Alle andere standen bieden vanaf nu enkel drank aan. Met deze aanpassingen creëren we ruimte om de kwaliteit te verhogen én scoor je voor de wedstrijd of tijdens de rust sneller je favoriete drank of snack.

Koop je abo of tickets!
Nog geen tickets voor zaterdag? Geen probleem. Een abonnement blijft het meest voordelig, 19 wedstrijden vanaf €190. Ook de losse ticketverkoop voor de thuiswedstrijd tegen Zulte Waregem is van start gegaan. Een abonnement of ticket koop je makkelijk online of in onze ticketshop.

Kies je eigen ingang
Het zal druk zijn aan de ingangen van de Luminus Arena. Daarom raden we iedereen aan via de juiste ingang (zo dicht mogelijk bij je plaats) binnen te komen. Zo vermijden we drukte aan de ingang van N-O-P en geraak je vlot in het stadion. De doorgang aan de achterzijde van het stadion aan het B-veld zal vanaf zaterdag gesloten zijn. Zit je aan de noordzijde van het stadion (vakken B-K) neem dan ingang E-F-G. 

Ouder Recenter