KRC Genk - RSC Anderlecht: Kom op tijd en lees alle praktische info hier!

22-08-2019

Morgen staat onze eerste topper van de Jupiler Pro League 19-20 op het programma. Om 20u30 ontvangen we RSC Anderlecht, het stadion is uitverkocht en het wordt druk in de Luminus Arena. Kom dus op tijd en vermijd de files! 

Geen parkingkaart? Kom naar het stadion via Onderwijslaan/André Dumontlaan.

Er zijn wegenwerken waarbij de Lucien Londotstraat is afgesloten (kant Opglabbekerzavel/kerkhof). Enkel met een geldige parkingkaart kan je het stadion langs die kant bereiken. Je volgt dan een omleiding via een tijdelijk kruispunt aan de Kompellaan. Houd omwille van de omleiding rekening met extra vertraging. Je kan geen parkingkaart meer kopen ter plaatse aangezien alle parkings uitverkocht zijn. Heb je geen parkingkaart, kom dan langs de andere kant (Onderwijslaan/André Dumontlaan) en parkeer op Thor Park. Vanop die parking ben je het makkelijkst en het snelst in de Luminus Arena.

Luminus Arena rookvrij
Ons stadion is al enkele seizoenen rookvrij. De meeste supporters houden zich aan die afspraak en daar zijn we trots op. Rook je voor, tijdens of na de wedstrijd graag een sigaretje? Verlaat het stadion dan even (je kan makkelijk in- en uitscannen). Nieuw: Maak gebruik van de centraal gelegen rookzone op de eerste ring, ter hoogte van kiosk 1.7. Die nieuwe rookzone bevindt zich in de tribune van het B-veld, dus je hoeft het stadion niet eens te verlaten.

Snellere bediening eten én drinken 
Tijdens het tussenseizoen renoveerden we de eet- en drankstanden in de Luminus Arena. Het aanbod van eten en drank is vanaf nu gesplitst. Grote, gemoderniseerde eetstanden vind je zowel op de eerste als op de tweede verdieping (noord, zuid en centraal). Alle andere standen bieden vanaf nu enkel drank aan. Met deze aanpassingen creëren we ruimte om de kwaliteit te verhogen én scoor je voor de wedstrijd of tijdens de rust sneller je favoriete drank of snack.

Loketten gesloten
De wedstrijd is bijna uitverkocht! Er zijn nog 25 tickets beschikbaar voor deze wedstrijd (vandaag 22/8 tot 18u in de Ticketshop of online), daarom blijven de loketten vrijdagavond gesloten. Ook de ticketshop blijft gesloten op vrijdag en zaterdag. De abonnementenverkoop is afgesloten, je kan geen abonnement meer kopen voor dit seizoen. 

Kies je eigen ingang
Het zal druk zijn aan de ingangen van de Luminus Arena. Daarom raden we iedereen aan via de juiste ingang (zo dicht mogelijk bij je plaats) binnen te komen. Zo vermijden we drukte aan de ingang van N-O-P en geraak je vlot in het stadion. De doorgang aan de achterzijde van het stadion aan het B-veld zal vanaf zaterdag gesloten zijn. Zit je aan de noordzijde van het stadion (vakken B-K) neem dan ingang E-F-G. 

Kom in het blauw en wit
Die je shirt aan, neem je sjaal mee, hoe meer blauw hoe beter! Samen zorgen we voor een blauw-wit legioen!

Ouder Recenter