Vanaf 7 augustus pakken het ZOL en KRC Genk uit met een uniek project in België. Sporters kunnen op het sportcomplex van KRC Genk terecht in SPORTHOR, de gloednieuwe sportraadpleging. ZOL-artsen dr. Leonie Geukens en dr. Jan Truijen houden er iedere vrijdag raadplegingen en staan sporters bij met medisch advies en behandelingen.

SPORTHOR is laagdrempeliger voor sporters, het biedt een passend alternatief voor een ziekenhuisomgeving die vaak intimiderend werkt doordat het gelinkt wordt aan langdurige blessures. Op KRC Genk komen ze terecht in een stimulerende omgeving die sport ademt. Mooi meegenomen: je krijgt hier het gevoel behandeld te worden als een echte topvoetballer. 

"Een sportraadpleging op een plek die sport uitademt is geweldig. Als voormalig teamarts van KRC Genk ken ik het huis ook goed, het voelt een beetje als thuiskomen.”
Dr. Geukens, arts Fysische Geneeskunde ZOL

"Iedereen die aan sport doet en eender welke blessure oploopt, kan bij ons terecht. Sport staat voor efficiëntie, snelheid en resultaat. Drie doelstellingen die we ook met deze raadpleging willen bereiken.”
Dr. Truijen, orthopedisch chirurg en kniespecialist in het ZOL

“Buitenlandse topclubs zoals Manchester City hebben al langer een medisch centrum voor particulieren in het stadium. Dit project kadert dan ook perfect binnen de verdere uitbouw en professionalisering van KRC Genk.”
Erik Gerits, CEO KRC Genk

 
SPORTHOR

Stadionplein 7 • 3600 Genk

Afspraken en contact
T 089/32 61 21 • sporthor@zol.bewww.sporthor.be