Door de verstrengde coronamaatregelen en de beperkingen die deze met zich meebrengen wat betreft de organisatie van evenementen, zal de eerste editie van KRC Genk Winterbreak niet doorgaan. Ons winterevenement ten voordele van het Limburgs jeugdvoetbal wordt verplaatst naar 29 december 2022. “We vinden het heel spijtig dat KRC Genk Winterbreak niet kan doorgaan, maar door de huidige maatregelen konden we de meer dan 6.000 deelnemers geen topbeleving aanbieden”, aldus Erik Gerits, onze algemeen directeur.

KRC Genk lanceerde dit initiatief om het lokale jeugdvoetbal te steunen. In totaal hebben 60 lokale clubs zich geregistreerd, samen goed voor meer dan 6.000 deelnemers en een totale opbrengst van om en bij 50.000 euro. Alle inkomsten uit de ticketverkoop blijven integraal bij de deelnemende clubs. De toegangstickets voor het event blijven logischerwijs geldig voor de editie in 2022. Bovendien ontvangen alle deelnemers nog een voucher voor een gratis thuiswedstrijd van KRC Genk in 2022.

Erik Gerits, algemeen directeur KRC Genk

“We zijn verheugd over het enthousiasme en de dynamiek die KRC Genk Winterbreak in Limburg heeft veroorzaakt. De 60 lokale clubs en meer dan 6.000 deelnemers mogen er zeker van zijn: KRC Genk Winterbreak zal in 2022 méér dan de moeite zijn!”