Wat een overwinning teweeg brengen kan. Sinds donderdagavond hangt er een andere vibe in en rond de Cegeka Arena. Onze ploeg stond er tegen Charleroi, ging ervoor, incasseerde de tegenslagen maar vocht met succes terug. De prestatie was op elk vlak een stap vooruit, duidelijk. Dat vraagt om bevestiging, en daar gaan we met z’n allen vol voor.

Bernd Storck
Dit doet iedereen deugd, en het was donderdag ook meer in de richting waar ik naartoe wil.
De spelers hebben hard gewerkt, maar anders zouden we ook niet gewonnen hebben. Het eerste is vechten als een team. Die strijdlust heb ik tegen Charleroi gezien. Maar die moet er altijd zijn, in elke wedstrijd. Antwerp wordt daarbij een hele uitdaging. Maar geloof me: we zijn op de goeie weg, het succes zal volgen. 


Garantie op spektakel

De tegenstander op zondagavond is de nummer drie in de rangschikking. Het verschil is 11 punten. Drie maanden geleden gingen we nog naar de Bosuil om leider te worden. We speelden hen een tijdlang helemaal zoek, maar verloren de wedstrijd met 4-2. Precies de score van vorig jaar in december, hier in Genk. In de play-offs klopten we Antwerp zelfs met 4-0. Tussendoor was er nog een 3-2 en een 2-3 op de Bosuil.

Selectie: Cuesta is terug 

De spelers hebben vanmorgen getraind. Carlos Cuesta was terug van de partij. Hij mocht al uit quarantaine en testte herhaaldelijk negatief. Carlos is de enige nieuwe naam in de selectie van nu 21 spelers. De andere 20 waren er ook al bij tegen Charleroi. Jhon Lucumí en Gerardo Arteaga zijn nog niet terug.