Eindelijk weer voetbal mét onze supporters. Op 6 februari spelen we in eigen huis tegen Zulte Waregem. Elke abonnee kan deze wedstrijd bijwonen en plaatsnemen op haar/zijn vertrouwde plaats. Ondanks alle beperkingen wat betreft het organiseren van voetbalwedstrijden, zetten we samen met het OSV in op extra wedstrijdbeleving met de bouw van twee nieuwe horecapleinen met een totale capaciteit van 3000 personen. 

Geniet van een hapje en drankje op onze horecapleinen

Binnen het huidige wedstrijdprotocol van de Pro League zijn alle horeca-activiteiten in de tribunes en de galerijen niet mogelijk. Daarom bouwen we voor onze supporters twee horecapleinen buiten ons stadion waar we wel consumpties kunnen aanbieden: een aan de noordzijde (op de bezoekersparking) en een aan de zuidzijde (op parking Groen en plein voor fanshop). De horecapleinen zijn geopend vanaf 19.00 uur, twee uur voor aanvang van de wedstrijd.

Op de horecapleinen kan je zittend - zoals bepaald in het horecaprotocol - genieten van een hapje en een drankje (frisdranken, koffie en bier). Betalen doe je cashless, met je Club Card. Er zullen verschillende oplaadpunten aanwezig zijn. Er zullen ook toiletten zijn. 

Opgelet: 

  • Met cash geld betalen is niet mogelijk op de horecapleinen: 100% cashless
  • in de galerijen zullen de kiosken gesloten zijn, enkel de toiletten zullen hier geopend zijn
  • Voor leden Blue Army on Wheels: 1.11 is geopend, in- en uitgang via tunnel Zuid
  • Alle parkings zijn geopend, behalve parking Groen

Alle abonnees welkom met een Covid Safe Ticket én mondmasker

Om je binnen te mogen laten volgens het nieuwe protocol, moet je bewijzen dat je Covid Safe bent (behalve kinderen onder 12 jaar) én een mondmasker dragen. Dat doe je aan de hand van een COVID-certificaat: via de QR-code in de CovidSafeBE-app of via het downloadbaar COVID-certificaat via MijnGezondheid. Hoe werkt het? Je leest het hier.

Breng zeker mee:

Het dragen van een mondmasker is verplicht, van bij aankomst in het stadion, op de tribunes en in de binnenruimtes, vanaf de leeftijd van 6 jaar.