Europe Play-offs, thuis in Genk

Na de drie punten vorige zondag, is de jacht op het laatste Europese tickets nu echt geopend. Vrijdag 29 april om 20.45 uur neemt onze ploeg het op tegen KV Mechelen. Eindelijk, nog eens een heerlijke vrijdagavondwedstrijd: de zonsondergang die valt over de terril, frisse pintjes en een kampioenenhuldiging voor onze beloften. Kortom, de ideale start van het weekend!

Onze fanzone zal al vanaf 18.15 uur geopend zijn. Zo ben je zeker op tijd voor een frisse pint en de huldiging van onze U21 voor het behalen van de kampioenstitel! 20 minuten voor de start van de wedstrijd zullen onze jonge talenten langs het veld lopen en nemen ze hun medailles in ontvangst.

Na de wedstrijd kan je opnieuw terecht in het MIJN CAFE (kiosk 1.11). Kom de wedstrijd afsluiten op de beats van het duo Whenever

GENKIDS HIGH FIVE LANE

Ook voor onze jongste supporters zal er na de wedstrijd een uniek moment plaatsvinden. De GENKIDS HIGH FIVE LANE zal voor de eerste keer opengaan. Hier kunnen GENKIDS terecht na het fluitsignaal om vanop de eerste rij onze spelers begroeten met een stoere high five! Schrijf je snel in, de plaatsen zijn beperkt.

Geen abonnee? Koop je mini-abonnement

KOOP NU

Kan je er niet bij zijn tijdens onze drie thuiswedstrijden? De ticketshop langs de zuidkant van het stadion zal open zijn vanaf twee uur voor de wedstrijd. Of bestel nu je tickets nog online.