za 25 jun 2022, 16:00
Eendracht Termien Eendracht Termien 0 - 4 KRC Genk KRC Genk

In de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen kon coach Wouter Vrancken rekenen op een gemengde ploeg van kernspelers en beloften.

Andras Németh scoorde na 10 minuten de 1-0 met het hoofd na een gemeten voorzet van Mika Godts. Verder was het kijken naar een aangename eerste helft met kansen van Luca Oyen en Mika Godts.

Tijd om tijdens de rust tien nieuwe jongens aan de aftrap te brengen.

Dario Cutillas Carpe kreeg via Abid Adnane na vijf minuten de kans op de 0-2 maar besloot op de keeper van Termien.

In minuut ’62 zette Mike Trésor door op links en zag Bastien Toma vrij staan. Die plaatste de bal netjes in het hoekje: 0-2.

In de slotminuten van de wedstrijd ging het plots snel. In minuut ’85 kopt Carlos Cuesta de voorzet van Mike Trésor hard binnen en drie minuten later werd het 0-4: Dario Cutillas Carpe met de binnenlegger.

De kop is er af. De eerste week van het nieuwe seizoen zit er op.