KRC Genk zoekt helpende handen om de organisatie in en rondom de Cegeka Arena mee te optimaliseren. Concreet zijn we op zoek naar verenigingen die interesse hebben in één van onderstaande vacatures. Individuele personen zijn uiteraard ook van harte welkom!

Flowmedewerkers

Om de toestroom aan onze supportersingangen vlot te laten verlopen, zijn we op zoek naar helpende handen om de supporters te assisteren bij het scannen van hun (elektronisch) ticket of abonnement. Deze vrijwilligers worden na afloop van de wedstrijd ook nog kort ingezet voor de uitstroom in goede banen te leiden. We zoeken één of meerdere verenigingen die op consequente wijze aanwezig kunnen zijn bij de thuiswedstrijden van KRC Genk. Het operationeel team bestaat idealiter uit 25 (of meer) personen.

Fietsenparking

De fietsenparking aan de achterzijde van het stadion zal voortaan een bewaakte ruimte worden. Het aanwezige team plaatst zelf de fietsen en overhandigt de supporter een ontvangstbewijs. De fietsen blijven ook tijdens de wedstrijd bewaakt en na afloop van de wedstrijd zorgt het team ervoor dat alle supporters hun eigen fiets terugkrijgen. Het operationeel team bestaat idealiter uit 8 (of meer) personen.


Ben jij samen met jouw vereniging geïnteresseerd om deel uit te maken van onze blauwwitte familie en tegelijk jouw clubkas te spijzen?
Neem dan contact op via robin.godderie@krcgenk.be voor meer informatie!