Na 3 weken spelen we eindelijk terug in de Cegeka Arena, deze keer tegen KV Kortrijk. Bij winst pakken we misschien wel de leiderspositie in. Supporter zaterdag mee voor de drie punten en geniet achteraf van ons Oktoberfest in de Fanzone!

TICKETS

Heb je geen abonnement maar wil je er toch bij zijn? Tickets zijn online beschikbaar via het online portaal, in onze ticketshop en vanaf 13.30 uur aan de loketten. 

OKTOBERFEST IN ONZE FANZONE

Vanaf 13.00 uur verwelkomt onze DJ je in de Fanzone. Opwarmen voor de wedstrijd kan opnieuw met de lekkere stokjes van Si Arrosticini. Na de wedstrijd zal Duo Whenever het Oktoberfest op gang trappen met passende hits én halve liters Cristal aan €4. Let wel op: Wegens energiebesparingen zullen de stralingskachels in de galerijen niet gebruikt worden. Doe een extra trui aan en neem tijdig je plaats in om onze ploeg aan te vuren!

SAMEN INZAMELEN VOOR SINT-VINCENTIUS

Toon je blauw-wit hart en doneer enkele producten aan duizenden gezinnen en kinderen in armoede. Jouw kleine gebaar kan voor honderden Limburgse gezinnen een wezenlijk verschil betekenen. Breng zaterdag vanaf 14.00 uur jouw overschot aan zeep, shampoo, douchegel, tandpasta, body lotion,… binnen bij de voorziene inzamelpunten rond onze Cegeka Arena. Meer info vind je hier terug.

PARKEREN

Op alle voorziene KRC Genk-parkings is er controle en heb je een geldige parkeerkaart nodig. Indien je niet over een parkeerkaart beschikt, kan je steeds uitwijken naar de gratis parkeerzone van Thor Park of vrij parkeren op de toegestane plaatsen in de buurt van het stadion. 

Kom je met de fiets? Volg de signalisatie richting onze bewaakte fietsenparking. Deze bevindt zich onder de tribune langs het B-plein. Geef je fiets af, ontvang een nummertje en geniet zonder zorgen van de wedstrijd.