Een dinsdagavond wedstrijd in onze Cegeka Arena: tijd voor een 'breek-de-week'-afterwork. Vanaf 18.00 uur kan je terecht in onze fanzone om op te warmen voor de komst van De Kemphanen. 

TICKETS

Heb je geen abonnement maar wil je er toch bij zijn? Tickets zijn online beschikbaar via het online portaal, in onze ticketshop (op dinsdag tot 13.00 uur) en vanaf 18.45 uur aan de loketten. 

Ben je er ook zeker bij voor de afterwork-wedstrijden op vrijdag 28/10 (KV Mechelen) en vrijdag 4/10 (Charleroi)? Ontdek dan zeker de 2+1 ticketcombi

FANZONE

Onze DJ staat paraat om de avond op gang te trappen vanaf 18.00 uur. Acoustic Delight neemt het op 18.45 uur over om de werkweek even helemaal te vergeten. Opwarmen voor de wedstrijd kan opnieuw met de lekkere stokjes van Si Arrosticini  én halve liters Cristal aan €4

Let wel op: Wegens energiebesparingen zullen de stralingskachels in de galerijen niet gebruikt worden. Doe een extra trui aan en neem tijdig je plaats in om onze ploeg aan te vuren!

PARKEREN

Op alle voorziene KRC Genk-parkings is er controle en heb je een geldige parkeerkaart nodig. Indien je niet over een parkeerkaart beschikt, kan je steeds uitwijken naar de gratis parkeerzone van Thor Park of vrij parkeren op de toegestane plaatsen in de buurt van het stadion. 

Kom je met de fiets? Volg de signalisatie richting onze bewaakte fietsenparking. Deze bevindt zich onder de tribune langs het B-plein. Geef je fiets af, ontvang een nummertje en geniet zonder zorgen van de wedstrijd.

Forza Racing!