Op woensdag 11 januari om 20.45 uur ontvangt onze ploeg Royal Antwerp FC voor de topper in de kwartfinales van de Croky Cup. Kom onze ploeg opnieuw MASSAAL aanmoedigen en schreeuw onze jongens naar de volgende ronde.

Abonnees:
Abonnees hebben het voorrangsrecht op hun eigen vaste plaatsen en dit tot en met woensdag 4 januari 23.59 uur. Vanaf 5 januari worden niet alle verkochte plaatsen opengesteld voor de vrije verkoop.

Niet-abonnees:
Je kan nu al een keuze maken tussen de vrije plaatsen in het stadion. Vanaf 5 januari 10.00 uur zullen de niet verkochte plaatsen in het stadion vrij zijn voor algemene verkoop.

Alle verdere info:

Ticketprijzen: Ook voor deze bekerwedstrijd hanteren we het tarief van €10 per persoon, ongeacht welke plek je in de tribune inneemt. Voor kinderen -12 jaar bedraagt de prijs slechts €5.

Voorwaarden: De veiligheidsinstanties leggen ons op dat (extra) tickets enkel kunnen aangekocht worden op naam EN voor reeds geregistreerde contacten in ons ticketing systeem (van voor 23/12/22). Je kan dus geen extra tickets aankopen voor personen die voor die datum niet gekend waren in ons ticketing systeem. Per account kan je ook zoals steeds maximaal 4 tickets aankopen en opnieuw telkens voor reeds eerder geregistreerde personen.
Lukt het niet onmiddellijk om tickets aan te kopen, neem dan zeker ook eens een kijkje in onze FAQ. Hier vind je een antwoord op de meest gestelde vragen.

Tickets online aankopen: De online ticketing is nu gestart. Je kan je vaste plaats op je clubkaart (voor abonnees) activeren door op onderstaande knop te klikken. Vergeet niet eerst in te loggen!

KOOP JE TICKETS HIER

Elektronische tickets: Als je ervoor kiest om je (extra) ticket(s) elektronisch aan te kopen let dan op bij het aanbieden aan de ingang van het stadion via je smartphone dat de helderheid van je scherm op het maximum staat. Indien je scherm een barst vertoont print je e-ticket dan zeker uit om toegangsproblemen te vermijden.

Ticketshop: Je bent natuurlijk ook welkom in onze ticketshop om je tickets aan te kopen of assistentie.
Openingsuren:
Dinsdag: 10.00u – 13.00u & 15.00u – 19.00u
Woe : 10.00u – 13.00u 

Loketten: De loketten zullen gesloten zijn op de wedstrijddag.

Parkeren: De normale parkingprocedure zoals bij een competitiewedstrijd zal van kracht zijn.

Kom op tijd naar het stadion op de wedstrijddag.

Samen naar de halve finale, tot dan!