Zondag staat om 13.30 uur de absolute topper van de speeldag op het programma. Dan nemen onze jongens het op tegen Antwerp, de nummer 3 in het klassement.

Wouter Vrancken was duidelijk tijdens zijn persbabbel: “We hebben nog iets goed te maken na de uitschakeling in de beker”, klonk het bij onze coach. Op het veld belooft het dus vuurwerk te worden. kom jij in de tribune mee de sfeer opsnuiven tijdens deze absolute topmatch? Alle ingrediënten zijn alvast aanwezig om er een topnamiddag van te maken.

De ploeg rekent opnieuw op een volle Cegeka Arena om als één man achter KRC Genk te staan. Aarzel dus niet om onze Genkies te komen aanmoedigen. Er zijn nog een kleine 3.000 tickets beschikbaar. 2.000 zitjes en 750 staanplaatsen. Ook wie niet geregistreerd staat in ons supporterssysteem, kan nog een ticket bemachtigen. Aan de ticketshop kan je nog voor jezelf en (maximum) drie anderen een kaartje kopen, mits vertoning van de identiteitskaart van elke supporter.

Op vrijdag 10 februari is de ticketshop open tot 18 uur. Ook op zaterdag kan je tussen 10 uur en 12 uur ’s middags in de ticketshop terecht voor een ticket. Op de wedstrijddag zelf is de ticketshop niet open.

Onze ploeg rekent ook zondag op jullie steun. Forza Racing!